Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Registro completo
Provedor de dados:  Organic Eprints
País:  Germany
Título:  Bakningsegenskaper hos vårvetesorter i Kvalitetskorn-projektet
Autores:  Lindö, Caroline
Data:  2018-07-30
Ano:  2018
Palavras-chave:  Food security
Food quality and human health Cereals
Pulses and oilseeds Breeding
Genetics and propagation
Resumo:  20 out of 25 accessions grown in a Field exp in 2017 were tested for baking With sour dough by Caroline Lindö in spring 2018. Significant varieties were foiund between growing locations (n=2) and accessions (n= 20).
Tipo:  Conference paper, poster, etc.
Idioma:  Inglês
Identificador:  http://orgprints.org/33639/1/Innlegg%20Skjetlein%2030%20juli%20provebaking%20Caroline%20Lindoe.pdf

Lindö, Caroline (2018) Bakningsegenskaper hos vårvetesorter i Kvalitetskorn-projektet. [Baking characteristics of spring wheat accessions in the "Quality grains for Food"-project.] Lecture at: Field day in Trøndelag, Skjetlein, Trøndelag, 30.7.2018. [Completed]
Relação:  http://orgprints.org/33639/
Formato:  application/pdf
Fechar
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional