Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Registro completo
Provedor de dados:  Organic Eprints
País:  Germany
Título:  Bedre mælkekvalitet fra økologiske køer
Autores:  Wiking, L.
Bjerring, M.
Data:  2010-10
Ano:  2010
Palavras-chave:  Dairy cattle Food security
Food quality and human health Buildings and machinery
Resumo:  En stor undersøgelse har vi påvist, at indholdet af frie fedtsyrer (FFA) i økologisk mælk er markant lavere end i konventionel mælk. Årsagen til den bedre mælkekvalitet fra økologiske besætninger kan ikke tillægges malketeknikker, men formodes at skyldes fodringsstrategi eller management.
Tipo:  Newspaper or magazine article
Idioma:  dan
Identificador:  http://orgprints.org/18561/1/18561.pdf

Wiking, L. and Bjerring, M. (2010) Bedre mælkekvalitet fra økologiske køer. Ny Kvægforskning, October 2010, 8 (5), pp. 4-5.
Relação:  http://orgprints.org/18561/
Formato:  application/pdf
Fechar
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional