Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Registro completo
Provedor de dados:  Organic Eprints
País:  Germany
Título:  Innovative approaches for the authentication of raw ingredients in organic/sustainable production
Autores:  Heenan, Samuel
Alewijn, M.
van Ruth, S.M.
Data:  2012-06-05
Ano:  2012
Palavras-chave:  Food security
Food quality and human health Processing
Packaging and transportation Policy environments and social economy
Resumo:  This paper was presented at the "Sustainable Foods Summit" in Amsterdam June 2012
Tipo:  Conference paper, poster, etc.
Identificador:  http://orgprints.org/24262/1/SustainableFoodsSummitSamuelHeenan.docx

Heenan, Samuel; Alewijn, M. and van Ruth, S.M. (2012) Innovative approaches for the authentication of raw ingredients in organic/sustainable production. Lecture at: Sustainable Food Summit , Amsterdam, 5 - 7 June 2012.
Relação:  http://orgprints.org/24262/
Formato:  application/msword
Fechar
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional