Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Registro completo
Provedor de dados:  Sci. Agrar.Paran. / SAP
País:  Brazil
Título:  Biological properties of turmeric
Autores:  Stangarlin, José Renato
Kuhn, Odair José
Portz, Roberto Luis
Balbi-Peña, Maria Isabel
Schwan-Estrada, Kátia Regina Freitas
Mioranza, Thaísa Muriel
Assi, Lindomar
Formentini, Heloisa Maria
Viecelli, Clair Aparecida
Dal'Maso, Emanuelle Guandalin
Meinerz, Cristiane Claudia
Data:  2017-04-05
Ano:  2017
Palavras-chave:  Agronomia
Plantas medicinais
Controle alternativo de doenças de plantas.
Resumo:  Curcuma spp. (turmeric) has been used since ancient days in popular medicine and gastronomy. Many of its bioactive compounds have just recently been identified and characterized as potential source of new medicines. In this review will relate aspects of cultivated turmeric (Curcuma longa L.), including taxonomy, chemical composition, production and processing, and biological activities such as the action against fungi, bacteria, nematodes, protozoa and viruses, including those of importance for human health, agriculture and food science.
Tipo:  Info:eu-repo/semantics/article
Idioma:  Português
Identificador:  http://e-revista.unioeste.br/index.php/scientiaagraria/article/view/15694
Editor:  Scientia Agraria Paranaensis
Relação:  http://e-revista.unioeste.br/index.php/scientiaagraria/article/view/15694/11218
Formato:  application/pdf
Fonte:  Scientia Agraria Paranaensis; Vol. 16, No 1 (2017); 1-12

1983-1471
Fechar
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional