Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Registro completo
Provedor de dados:  AgEcon
País:  United States
Título:  Access to Affordable, Nutritious Food Is Limited in “Food Deserts”
Autores:  Ver Ploeg, Michele
Data:  2012-03-30
Ano:  2010
Palavras-chave:  Food Consumption/Nutrition/Food Safety
Food Security and Poverty
Resumo:  A small percentage of U.S. households live in “food deserts,” where access to a supermarket or large grocery store is a problem. Low-income households often leave food deserts to shop where food prices are lower. Business costs, along with characteristics of potential customers, affect where stores locate.
Tipo:  Article
Idioma:  Inglês
Identificador:  http://purl.umn.edu/122142
Relação:  Amber Waves>March 2010
Formato:  8
Fechar
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional