Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Registro completo
Provedor de dados:  AgEcon
País:  United States
Título:  Consumption of Pork Products: Now and to the Year 2020
Autores:  Davis, Christopher G.
Lin, Biing-Hwan
Yen, Steven T.
Data:  2004-05-14
Ano:  2004
Palavras-chave:  Food Consumption/Nutrition/Food Safety
Resumo:  Data from the recent USDA'’s food consumption surveys are used to describe pork consumption patterns, to estimate a censored demand system for pork cuts, and to forecast pork consumption. Results indicate that between 2000 and 2020, pork consumption is predicted to grow for all cuts mainly due to population growth.
Tipo:  Conference Paper or Presentation
Idioma:  Inglês
Identificador:  14158

http://purl.umn.edu/20168
Editor:  AgEcon Search
Relação:  American Agricultural Economics Association>2004 Annual meeting, August 1-4, Denver, CO
Selected Paper
Formato:  22

application/pdf
Fechar
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional