Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Registro completo
Provedor de dados:  AgEcon
País:  United States
Título:  Food Demand Analysis: A New Approach
Autores:  Di Giuseppe, Stefania
Data:  2011-05-03
Ano:  2011
Palavras-chave:  Utility Theory
Demand Analysis
Food
Macronutrients
Micronutrients
Malnutrition.
Agricultural and Food Policy
Consumer/Household Economics
Demand and Price Analysis
Resumo:  In this paper a method to examine how households make their food choice considering micronutrients through utility theory is applied. The findings support the argument that nutrients play an important roles in the demand for food. The method is illustrated using the raw data EIH 2000/2001 (Enquesta Integrata de Hogares) for a set of different food groups.
Tipo:  Conference Paper or Presentation
Idioma:  Inglês
Identificador:  http://purl.umn.edu/103815
Relação:  Agricultural and Applied Economics Association>2011 Annual Meeting, July 24-26, 2011, Pittsburgh, Pennsylvania
Formato:  38
Fechar
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional