Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Registro completo
Provedor de dados:  AgEcon
País:  United States
Título:  DIVERSIFICATION AND FIRM PERFORMANCE IN THE FOOD ECONOMY
Autores:  Schumacher, Sara K.
Boland, Michael A.
Data:  2004-07-27
Ano:  2004
Palavras-chave:  Industrial Organization
Resumo:  The effects of diversification on firm value in the food economy are analyzed within four major sectors: processing, wholesale, retail, and restaurant. We find that diversification in the food economy contributes to positive excess firm value. Processing firms are most likely to diversify while restaurant firms have the largest positive diversification effect.
Tipo:  Conference Paper or Presentation
Idioma:  Inglês
Identificador:  14743

http://purl.umn.edu/36250
Editor:  AgEcon Search
Relação:  Western Agricultural Economics Association>2004 Annual Meeting, June 30-July 2, 2004, Honolulu, Hawaii
Selected Paper of the 2004 Annual Meeting, June 30-July 2, 2004, Honolulu, Hawaii
Formato:  31

application/pdf
Fechar
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional