Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Registro completo
Provedor de dados:  AgEcon
País:  United States
Título:  Cass-Clay Creamery: A New Direction for an Old Brand
Autores:  McKee, Gregory J.
Boland, Michael A.
Data:  2009-01-12
Ano:  2008
Palavras-chave:  Dairy
Cooperative
Acquisition
North Dakota
Cass-Clay
AMPI
Agribusiness
Resumo:  Consolidation and industrialization are increasingly important factors affecting the level of membership in cooperative businesses. This article presents information about the development of the dairy industry in North Dakota and its effect on Cass- Clay Creamery, a farmer-owned dairy cooperative. Students are asked to analyze decisions about branding and being acquired by another larger cooperative.
Tipo:  Journal Article
Idioma:  Inglês
Identificador:  http://purl.umn.edu/46571
Relação:  Journal of Cooperatives>Volume 21, 2008
Formato:  16
Fechar
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional