Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Registro completo
Provedor de dados:  AgEcon
País:  United States
Título:  EXPLORING THE SUPPLY OF SAFER FOODS: A CASE STUDY OF OYSTER DEPURATION IN DIXIE AND LEVY COUNTIES, FLORIDA
Autores:  Lin, Chung-Tung Jordan
Adams, Charles M.
Degner, Robert L.
Dunning, Rebecca D.
Data:  1997-05-14
Ano:  1995
Palavras-chave:  Shellfish depuration
Economic feasibility
Restaurant
Consumer acceptance
Food Consumption/Nutrition/Food Safety
Tipo:  Conference Paper or Presentation
Idioma:  Inglês
Identificador:  79

http://purl.umn.edu/25958
Editor:  AgEcon Search
Relação:  Regional Research Project NE-165 Private Strategies, Public Policies, and Food System Performance>Proceedings: The Economics of Reducing Health Risk from Food, June 6-7, 1995, Washington, D.C.
The Economics of Reducing Health Risks from Food, Proceedings of the NE-165 Conference, Part Four, Economics of Processor- and Retailer-Level Supply of Food Safety, Chapter 9
Formato:  17

application/pdf
Fechar
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional