Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Registro completo
Provedor de dados:  AgEcon
País:  United States
Título:  DIETARY DIVERSITY AND RURAL LABOR PRODUCTIVITY: EVIDENCE FROM PAKISTAN
Autores:  Ali, Mubarik
Farooq, Umar
Data:  2004-05-17
Ano:  2004
Palavras-chave:  Food Consumption/Nutrition/Food Safety
Labor and Human Capital
Resumo:  The relationship between rural labor productivity and food diversity was analyzed from the household consumption survey data of Pakistan. The elasticity of wage to diversity (0.77) was higher than to food expenditure (0.13). Lowering the prices of meats and fruits and vegetables will have the greatest impact on labor productivity.
Tipo:  Conference Paper or Presentation
Idioma:  Inglês
Identificador:  14496

http://purl.umn.edu/20310
Editor:  AgEcon Search
Relação:  American Agricultural Economics Association>2004 Annual meeting, August 1-4, Denver, CO
Selected Paper
Formato:  37

application/pdf
Fechar
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional