Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Registro completo
Provedor de dados:  ArchiMer
País:  France
Título:  The nutritional requirements of the Japanese shrimp Penaeus japonicus
Autores:  Guillaume, Julien
Data:  1989-02
Ano:  1989
Palavras-chave:  Penaeus japonicus
Malacostraca
Shrimp culture
Glucosamine
Carbohydrates
Feeding
Cholesterol
Fatty acids
Amino acids
Nutritive value
Digestibility
Proteins
Diets
Juveniles
Resumo:  Penaeus japonicus is probably the best known species among penaeids or even among shrimps. In juveniles, the protein requirement was best studied and Japanese shrimp appears as the most demanding penaeid species. They may be related to several factors such as energy level of the diet, digestibility or biological value of protein or other nutritional factors. The essential amino acids are well known, however from a quantitative point of view the requirements in each of these amino acids remain to be determined.
Tipo:  Text
Idioma:  Inglês
Identificador:  http://archimer.ifremer.fr/doc/1989/acte-1457.pdf
Editor:  Actes de colloques Ifremer, Tahiti, French Polynesia, 20 Feb - 4 Mar 1989, n°9, chap. 35, pp.381-391
Relação:  http://archimer.ifremer.fr/doc/00000/1457/
Formato:  application/pdf
Fechar
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional