Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Registro completo
Provedor de dados:  BJM
País:  Brazil
Título:  Influence of fructooligosaccharides on the fermentation profile and viable counts in a symbiotic low fat milk
Autores:  Oliveira,Ricardo P.S.
Casazza,Alessandro A.
Aliakbarian,Bahar
Perego,Patrizia
Converti,Attilio
Oliveira,Maricê N.
Data:  2013-01-01
Ano:  2013
Palavras-chave:  Lactobacillus
Bifidobacterium
Fructooligosaccharide
Fermented milk
Resumo:  This study evaluated the effects of prebiotics on fermentation profile and growth of Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus rhamnosus, and Bifidobacterium lactis in co-cultures with Streptococcus thermophilus. Acidification rate and viability were positively influenced by the co-culture with B. lactis and by both inulin or oligofructose in low fat milk.
Tipo:  Info:eu-repo/semantics/other
Idioma:  Inglês
Identificador:  http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1517-83822013000200014
Editor:  Sociedade Brasileira de Microbiologia
Relação:  10.1590/S1517-83822013000200014
Formato:  text/html
Fonte:  Brazilian Journal of Microbiology v.44 n.2 2013
Direitos:  info:eu-repo/semantics/openAccess
Fechar
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional