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Registro completo
Provedor de dados:  BJM
País:  Brazil
Título:  Estimation of most probable number of Salmonella in minced pork samples
Autores:  Borowsky,Luciane Martins
Schmidt,Verônica
Cardoso,Marisa
Data:  2007-09-01
Ano:  2007
Palavras-chave:  Salmonella sp.
MPN
Minced pork
Resumo:  The quantification of microorganisms present in food samples is an important step to assess the risk to consumers. The number of salmonellae in 20 positive samples of minced pork was determined by the Most Probable Number method. Counts ranging between <3 and 240 cfu.g-1 were found in the analyzed samples.
Tipo:  Info:eu-repo/semantics/article
Idioma:  Inglês
Identificador:  http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1517-83822007000300030
Editor:  Sociedade Brasileira de Microbiologia
Relação:  10.1590/S1517-83822007000300030
Formato:  text/html
Fonte:  Brazilian Journal of Microbiology v.38 n.3 2007
Direitos:  info:eu-repo/semantics/openAccess
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