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Registro completo
Provedor de dados:  58
País:  Brazil
Título:  Thermostability of xylanolytic enzymes produced by Lentinula edodes UFV70
Autores:  Ribeiro,Liliane Fraga Costa
Vaz,Marcelo Gomes Marçal Vieira
Chaves-Alves,Virgínia Maria
Vanetti,Maria Cristina Dantas
Kasuya,Maria Catarina Megumi
Passos,Flávia Maria Lopes
Nascimento,Antônio Galvão do
Data:  2012-03-01
Ano:  2012
Palavras-chave:  Xylanase
Thermostability
Lentinula edodes
Xylose
Resumo:  Xylanolytic enzymes produced by Lentinula edodes UFV70, cultivated in eucalyptus sawdust/rice bran medium, were stable at 50, 60 and 65ºC for 21 hours, losing only 15-25% activity. Fungus incubation at 50ºC for 12 hours and at 65ºC for 24 hours increased the amount of xylose produced.
Tipo:  Info:eu-repo/semantics/article
Idioma:  Inglês
Identificador:  http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1517-83822012000100021
Editor:  Sociedade Brasileira de Microbiologia
Relação:  10.1590/S1517-83822012000100021
Formato:  text/html
Fonte:  Brazilian Journal of Microbiology v.43 n.1 2012
Direitos:  info:eu-repo/semantics/openAccess
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