Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Registro completo
Provedor de dados:  BJM
País:  Brazil
Título:  Effect of pH and salt gradient on the autolysis of Lactococcus lactis strains
Autores:  Ramírez-Nuñez,Jennifer
Romero-Medrano,Ruth
Nevárez-Moorillón,Guadalupe V.
Gutiérrez-Méndez,Néstor
Data:  2011-12-01
Ano:  2011
Palavras-chave:  Autolysis
Lactococcus
Flavor
Cheese
Resumo:  The aim of this work was to assess in-vitro the effect of pH and salt concentration on the rate of autolysis in L. lactis strains. Regardless autolysis variation among L. lactis strains, statistical analysis showed evidence of increase of autolysis in L. lactis under low salt concentration and acidic conditions.
Tipo:  Info:eu-repo/semantics/article
Idioma:  Inglês
Identificador:  http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1517-83822011000400036
Editor:  Sociedade Brasileira de Microbiologia
Relação:  10.1590/S1517-83822011000400036
Formato:  text/html
Fonte:  Brazilian Journal of Microbiology v.42 n.4 2011
Direitos:  info:eu-repo/semantics/openAccess
Fechar
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional