Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Registro completo
Provedor de dados:  Electron. J. Biotechnol.
País:  Chile
Título:  General and microbiological aspects of solid substrate fermentation
Autores:  Raimbault,Maurice
Data:  1998-12-01
Ano:  1998
Resumo:  At first some general considerations about specificity and characteristics of SSF, their advantages and disadvantages as compared to LSF, are presented. Microorganisms involved in solid substrate fermentations are identified, considering the better performances of filamentous fungi. The solid substrates and their basic macromolecular compounds are detailed in relation to this complex and heterogeneous system. Biomass measurement is examined in detail, as well as environmental factors, both essential for studying and optimising solid substrate fermentations.
Tipo:  Journal article
Idioma:  Inglês
Identificador:  http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0717-34581998000300007
Editor:  Pontificia Universidad Católica de Valparaíso
Formato:  text/html
Fonte:  Electronic Journal of Biotechnology v.1 n.3 1998
Fechar
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional