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Provedor de dados:  Rev. Bras. Ciênc. Avic.
País:  Brazil
Título:  Heat-resistant bacterial phytase in broiler pelleted diets
Autores:  Carlos,TC de F
Barbosa,LCGS
Shiroma,NN
Dari,RL
Baolin,G
Yongcheng,W
Araújo,CS da S
Araújo,LF
Data:  2015-03-01
Ano:  2015
Palavras-chave:  Performance
Digestibility
Enzyme
Phytate
Phosphorus
Broiler nutrition
Resumo:  The objective of the study was to evaluate the effects of a heat-resistant bacterial phytase added to pelleted diets on mineral digestibility, live performance, carcass traits, and bone quality of broilers. Three treatments were evaluated: Positive control; negative control, with 0.10 points reduction in calcium level and 0.15 points reduction in available phosphorus level; and negative control + phytase at 500 FTU/kg. Mineral digestibility and bone quality results demonstrated that the evaluated phytase resisted pelleting as it increased the utilization of the minerals present in the diet.
Tipo:  Info:eu-repo/semantics/article
Idioma:  Inglês
Identificador:  http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2015000100045
Editor:  Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas
Relação:  10.1590/1516-635x170145-48
Formato:  text/html
Fonte:  Brazilian Journal of Poultry Science v.17 n.1 2015
Direitos:  info:eu-repo/semantics/openAccess
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