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Custo médio de produção de suínos para abate: anexo 46 - dezembro/91. Infoteca-e
GIROTTO, A. F..
bitstream/item/58664/1/CUsersPiazzonDocuments183.pdf
Tipo: Comunicado Técnico (INFOTECA-E) Palavras-chave: Production.; Abate; Produção; Suíno.; Slaughter; Swine..
Ano: 1992 URL: http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/434138
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Custo médio de produção de suínos para abate: anexo 47 - março/92. Infoteca-e
GIROTTO, A. F..
bitstream/item/58660/1/CUsersPiazzonDocuments187.pdf
Tipo: Comunicado Técnico (INFOTECA-E) Palavras-chave: Custos; Production; Costs.; Abate; Produção; Suíno.; Slaughter; Swine..
Ano: 1992 URL: http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/434140
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Custo médio de produção de suínos para abate: anexo 53 - setembro/93. Infoteca-e
GIROTTO, A. F..
bitstream/item/58581/1/CUsersPiazzonDocuments206.pdf
Tipo: Comunicado Técnico (INFOTECA-E) Palavras-chave: Custos; Production; Costs.; Abate; Produção; Suíno.; Slaughter; Swine..
Ano: 1993 URL: http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/434399
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Custo médio de produção de suínos para abate: anexo 44 - junho/91. Infoteca-e
GIROTTO, A. F..
bitstream/item/58748/1/CUsersPiazzonDocuments180.pdf
Tipo: Comunicado Técnico (INFOTECA-E) Palavras-chave: Custos; Costs.; Abate; Suíno.; Slaughter; Swine..
Ano: 1991 URL: http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/435264
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Custo médio de produção de suínos para abate: anexo 50 - dezembro/92. Infoteca-e
GIROTTO, A. F..
bitstream/item/58648/1/CUsersPiazzonDocuments196.pdf
Tipo: Comunicado Técnico (INFOTECA-E) Palavras-chave: Custos; Production; Costs.; Abate; Produção; Suíno.; Swine.; Slaughter.
Ano: 1993 URL: http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/434274
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Custo médio de produção de suínos para abate: anexo 48 - junho/92. Infoteca-e
GIROTTO, A. F..
bitstream/item/58654/1/CUsersPiazzonDocuments191.pdf
Tipo: Comunicado Técnico (INFOTECA-E) Palavras-chave: Custos; Costs.; Abate; Suíno.; Slaughter; Swine..
Ano: 1992 URL: http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/434295
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Manejo pré-abate na produção de frangos: ênfase no bem-estar. Infoteca-e
ROSA, P. S.; MATTOS, G. L. M..
bitstream/item/92860/1/final7292.pdf
Tipo: Artigo de divulgação na mídia (INFOTECA-E) Palavras-chave: Bem-estar animal.; Produção animal; Frango de corte; Abate.; Animal welfare; Animal production; Broiler chickens; Slaughter.
Ano: 2013 URL: http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/971808
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Qualidade da carne de suínos abatidos em frigoríficos brasileiros. Infoteca-e
DALLA COSTA, O. A.; ARAÚJO, A. P. de; ROÇA, R. de O.; GUIDONI, A. L.; ATHAYDE, N. B.; RENUNCIO, E.; HOLDEFER, A. C.; LORENZETTI, A. M.; DALLA COSTA, F. A.; DIESEL, T. A..
O termo qualidade é definido pela International Organization of Standardization (ISO) como: ?totalidade de aspectos e características de um produto que leve sua habilidade em satisfazer uma necessidade anunciada ou implícita??. Esta definição deixa evidente a relação existente entre a escolha e a satisfação, onde a primeira é a tentativa direta de alcance da segunda. A qualidade da carne suína engloba diferentes enfoques por parte das indústrias e dos consumidores. As indústrias utilizam como parâmetros a porcentagem de carne magra, rendimento de cortes, necessidade mínima de acabamento, aparência atrativa e alta estabilidade durante a estocagem a frio. Os consumidores, além do aspecto nutricional, percebem como relevantes os aspectos sensoriais, os quais...
Tipo: Comunicado Técnico (INFOTECA-E) Palavras-chave: Qualidade da carne; Abate; Suíno; Frigorífico; Slaughter; Swine; Meat quality.
Ano: 2015 URL: http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/1031922
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Custo médio de produção de suínos para abate: anexo 49 - setembro/92. Infoteca-e
GIROTTO, A. F..
bitstream/item/58652/1/CUsersPiazzonDocuments192.pdf
Tipo: Comunicado Técnico (INFOTECA-E) Palavras-chave: Custos; Costs.; Abate; Suíno.; Slaughter; Swine..
Ano: 1992 URL: http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/434296
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Custo médio de produção de suínos para abate: anexo 35 - março/89. Infoteca-e
GIROTTO, A. F..
bitstream/item/68593/1/DMeu-DiscoCNPSA-COM.-TEC.-147-89CNPSA-COM.-TEC.-147-89.pdf
Tipo: Comunicado Técnico (INFOTECA-E) Palavras-chave: Custos; Production; Costs.; Abate; Produção; Suíno.; Slaughter; Swine..
Ano: 1989 URL: http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/435718
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Custo médio de produção de suínos para abate: anexo 45 - setembro/91. Infoteca-e
GIROTTO, A. F..
bitstream/item/58746/1/CUsersPiazzonDocuments182.pdf
Tipo: Comunicado Técnico (INFOTECA-E) Palavras-chave: Custos; Production; Costs.; Abate; Produção; Suíno.; Slaughter; Swine..
Ano: 1991 URL: http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/433986
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Controle de salmonela em suínos: situação atual e estratégias baseadas na relação hospedeiro-patógeno. Infoteca-e
KICH, J. D.; CARDOSO, M. R. de I..
bitstream/item/92812/1/7041.pdf
Tipo: Artigo de divulgação na mídia (INFOTECA-E) Palavras-chave: Animal host; Hospedeiro animal; Suíno; Salmonella; Produção animal; Swine; Animal production; Slaughter.
Ano: 2013 URL: http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/971709
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Embarcadouro para suínos em sistema de terminação. Infoteca-e
DALLA COSTA, O. A.; DALLA COSTA, F. A.; HOLDEFER, A. C.; JACOB, J. de S.; PAWEUKIEVICZ, L.; BUSS, L. P..
bitstream/item/143145/1/final8100.pdf
Tipo: Comunicado Técnico (INFOTECA-E) Palavras-chave: Transporte de animais; Qualidade da carne; Bem-estar animal.; Abate; Suíno.; Animal welfare; Swine; Slaughter; Meat quality.
Ano: 2016 URL: http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/1045329
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Avaliação do manejo pré-abate de suínos em frigoríficos brasileiros. Infoteca-e
DALLA COSTA, O. A.; ARAÚJO, A. P. de; ROÇA, R. de O.; GUIDONI, A. L.; ATHAYDE, N. B.; CIOCCA, J. R. P.; RENUNCIO, E.; HOLDEFER, A. C.; LORENZETTI, A. M.; DIESEL, T. A.; DALLA COSTA, F. A..
Os eventos que ocorrem nas 24 horas que antecedem o abate dos suínos promovem perdas quantitativas e qualitativas na produção animal. Os procedimentos de embarque, transporte, desembarque e período de descanso são fatores que podem promover estresse nos animais. Estes podem causar distúrbios na homeostase dos suínos, influenciando no bem-estar e nos aspectos qualitativos da carne. Para melhorar o bem-estar dos suínos e a qualidade do produto final, alguns pontos devem ser considerados no manejo pré-abate, tais como a forma como os suínos são manejados e as condições de transporte.
Tipo: Comunicado Técnico (INFOTECA-E) Palavras-chave: Slaughterhouse.; Abate; Suíno; Frigorífico; Slaughter; Swine..
Ano: 2015 URL: http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/1031920
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FEASIBILITY OF OPERATING A LAMB SLAUGHTER PLANT IN NORTH DAKOTA AgEcon
Nudell, Daniel J.; Petry, Timothy A..
A group of North Dakota lamb producers who are members of Valley Wool Growers Association identified several niche markets for high quality North Dakota lambs. The potential availability of a closed, but formerly federally inspected, livestock slaughter and meat processing facility in Steele County heightened their interest in determining the feasibility of a cooperatively owned lamb slaughter and processing facility. The cooperative would be patterned after existing and proposed slaughter cooperatives, whereby cooperative members would own shares to supply lambs to the plant on a year-round basis. The analysis was conducted in several sections corresponding to critical factors which affect feasibility of the plant. The critical factors analyzed included...
Tipo: Working or Discussion Paper Palavras-chave: Lambs; Slaughter; Processing; Niche market; Lamb prices; Lamb carcass prices; Feasibility; Cooperative; Federal meat inspection; Plant operating expenses; Agribusiness.
Ano: 1997 URL: http://purl.umn.edu/23202
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A Limited Information Bayesian Forecasting Model of the Cattle SubSector AgEcon
Abidoye, Babatunde O.; Lawrence, John D..
The first step towards forecasting the price and output of the cattle industry is understanding the dynamics of the livestock production process. This study follows up on the Weimar and Stillman (1990) paper by using data from 1970 to 2005 to estimate the parameters that characterizes the cattle output supply. The model is then used to estimate forecast values for the periods 2006 and 2007. Bayesian limited information likelihood method is used to estimate the parameters when endogeneity exists between these variables. The forecasting ability of the model for a two-step ahead forecast for majority of the variables are relatively good and test statistic of the forecast are reported.
Tipo: Conference Paper or Presentation Palavras-chave: Cattle; Bayesian; Forecasting; Inventory; Slaughter; Agribusiness; Agricultural Finance; Financial Economics; Livestock Production/Industries; Marketing; Production Economics; Research Methods/ Statistical Methods.
Ano: 2009 URL: http://purl.umn.edu/53051
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What Are the Consequences of United States Government Slaughter Policies on Horse Prices? AgEcon
Vestal, Mallory K.; Lusk, Jayson L.; Cooper, Steven R.; Ward, Clement E..
As a result of several judicial rulings, the processing of horses for human consumption came to a halt in 2007. This article determines the impact horse prices suffered as a result of the elimination of horse processing facilities. A quantile regression approach is applied and is useful, as horses of varying quality were impacted differently. The authors acknowledge that the slaughter ban occurred alongside the U.S. economic downturn and attempts to account for the recession to adequately asses the policy effect.
Tipo: Presentation Palavras-chave: Horse processing; Slaughter; Quantile regression; Price; Agricultural and Food Policy.
Ano: 2012 URL: http://purl.umn.edu/119766
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SWINE '95 PART II: REFERENCE OF 1995 U.S. GROWER/FINISHER HEALTH AND MANAGEMENT PRACTICES AgEcon
Bush, Eric J..
This report is the second of a three-part release of national information from the second National Animal Health Monitoring System (NAHMS) swine study, the Swine '95 Grower/Finisher. The 1990 National Swine Survey focused on farrowing sows and preweaning piglets. For the Swine '95 Study, the USDA's National Agricultural Statistics Service (NASS) collaborated with Veterinary Services (VS) to select a producer sample that was statistically designed to provide inferences to the nation's swine population. Data collected for the study represented the top 16 pork states and nearly 91 percent of the U.S. hog inventory, as well as nearly three fourths of the nation's pork producers. Data for this report were collected from 418 producers whose operations had 300 or...
Tipo: Report Palavras-chave: NAHMS; Swine; Monitoring; Epidemiology; Production; Grower/finisher; Feed; Antibiotics; Waste management; Disease; Salmonella; Marketing; Slaughter; Biosecurity; Livestock Production/Industries.
Ano: 1996 URL: http://purl.umn.edu/32770
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The Demutualization of a Cooperative - Swedish Meats AgEcon
Lind, Lena W..
This study gives a theoretical explanation to why the slaughter cooperative Swedish Meats demutualized in 2007. The hypothesis is that the problems related to the vaguely defined property rights of the cooperative raised the members’ agency costs to an extent that these costs exceeded the members’ perceived benefits from trading with the cooperative. To test this hypothesis, interviews with key stakeholders in the former Swedish Meats were conducted. The findings indicate that the problems of vaguely defined property rights made it impossible for the members to improve the cooperative’s profitability. Due to poor member governance, urgent long-term investments, for instance in marketing and product development, were not undertaken. Additionally, the...
Tipo: Conference Paper or Presentation Palavras-chave: Cooperative; Slaughter; Vaguely defined property rights (VDPR); Agribusiness.
Ano: 2011 URL: http://purl.umn.edu/114382
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Carcass Washing as an Alternative to Trimming - Is It Possible to Use Carcass Washing as an Alternative to Trimming in Commercial Broiler Slaughterhouses in Brazil? Rev. Bras. Ciênc. Avic.
Santos,RA; Garcia,RG; Gandra,ERS; Burbarelli,MFC; Muchon,JL; Caldara,FR.
ABSTRACT This study aimed to evaluate visual contamination rates of carcasses of broilers slaughtered in establishments supervised by the Federal Inspection Service (SIF) and efficiency of carcass washing in replacement of trimming. The work was divided into three parts: analysis of partial and total carcass condemnation by contamination in hot (October to March) and cold (April to September) periods; evaluation of microbiological contamination before and after washing 800 carcasses (400 that did not go through washing x 400 that went through washing); and carcass washing test. For the test, twenty carcasses were evaluated in five treatments: carcasses without contamination - before washing; carcasses without contamination - after washing; contaminated...
Tipo: Info:eu-repo/semantics/article Palavras-chave: Condemnation; Poultry; Sanitation; Slaughter; Trimming.
Ano: 2020 URL: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2020000200309
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