Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 24
Primeira ... 12 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Forarbejdning af hvede til brød. Kontrol af kvalitet og sikkerhed i økologiske produktionskæder Organic Eprints
Brandt, Kirsten; Lück, Lorna; Bergamo, Paolo; Whitley, Andrew; Velimirov, Alberta.
Denne brochure har til formål at informere om, hvad der - udover at opfylde de generelle krav til fødevaresikkerhed og certificering - kan gøres for at forbedre kvalitet og sikkerhed af økologisk produceret brød. Brochuren henvender sig til møllere, bagere og andre som beskæftiger sig med produktion af mel og brød. I samme serie findes brochurer, der behandler produktion af andre fødevarer samt brochurer, der er rettet mod forbrugere og detailhandlere.
Tipo: Book Palavras-chave: Food security; Food quality and human health.
Ano: 2005 URL: http://orgprints.org/4992/1/10_broed.pdf
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Milk Production. Control of Quality and Safety in Organic Production Chains Organic Eprints
Bergamo, Paolo; Torjusen, Hanne; Wyss, Gabriela; Brandt, Kirsten.
This leaflet provides a practical overview for producers and others involved in milk production and dairy, of what can be done at these steps to improve quality and safety of organically produced milk, in addition to certification and general food safety requirements. Other leaflets cover production of other commodities and separate leaflets aim at consumers and retailers.
Tipo: Book Palavras-chave: Food security; Food quality and human health.
Ano: 2005 URL: http://orgprints.org/4925/1/7_Milk_leaflet_english.pdf
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Sabor, Frescor y Contenido en Nutrientes Información a los consumidores de los controles de Calidad y Seguridad en cadenas de producción orgánica de los alimentos Organic Eprints
Velimirov, Alberta; Bergamo, Paolo; Lück, Lorna; Brandt, Kirsten.
Este catálogo proporciona una descripción práctica a los consumidores de lo que se hace para asegurar la calidad y el sabor de los productos orgánicos en toda la cadena de producción hasta que el producto alcance al consumidor, y lo que el consumidor puede hacer para apoyar esos esfuerzos y preservar el valor nutritivo después de la compra. Otros catálogos destinados a los consumidores cubren “la autenticidad y fraude” y “la seguridad y contaminación”. También hay otros catálogos específicos destinados a los vendedores (minoristas) y a la producción de productos específicos.
Tipo: Book Palavras-chave: Food security; Food quality and human health.
Ano: 2005 URL: http://orgprints.org/4983/1/2saborconsumidor_%283%29.pdf
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Smag, friskhed og næringsstoffer. Information til forbrugere om kontrol af kvalitet og sikkerhed i økologiske produktionskæder Organic Eprints
Velimirov, Alberta; Bergamo, Paolo; Lück, Lorna; Brandt, Kirsten.
Denne brochure giver forbrugere en oversigt over, hvad der bliver gjort for at sikre kvalitet og smag af syv typer økologiske producerede fødevarer, hvor der er mulighed for forbedringer og hvad forbrugere kan gøre for at understøtte disse bestræbelser og sikre fødevarekvalitet efter køb. Andre brochurer for forbrugere behandler troværdighed og forfalskning samt fødevaresikkerhed og renhed. I samme serie findes brochurer rettet mod detailhandlere samt mod producenter af bestemte fødevarer.
Tipo: Book Palavras-chave: Food security; Food quality and human health.
Ano: 2005 URL: http://orgprints.org/4990/1/2_forbruger_kvalitet.pdf
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Sapore, Freschezza e Contenuto in nutrienti Informazioni ai dettaglianti circa il Controllo di Qualità e la Sicurezza nelle filiere di Produzione Biologica Organic Eprints
Velimirov, Alberta; Bergamo, Paolo; Lück, Lorna; Brandt, Kirsten.
Questo opuscolo rappresenta una piccola guida pratica per i commercianti e descrive ciò che viene fatto per assicurare la qualità ed il sapore di 7 alimenti biologici, che cosa è migliorabile e cosa possono fare i dettaglianti per ottimizzare la qualità degli alimenti. Altri opuscoli per i consumatori si occupano della autenticità o frode, della salubrità o contaminazione mentre opuscoli separati sono indirizzati ai dettaglianti ed ai produttori di specifici alimenti.
Tipo: Book Palavras-chave: Food security; Food quality and human health.
Ano: 2005 URL: http://orgprints.org/4980/1/1_Qualiy_Retailer_IT.pdf
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Milchproduktion Überwachung von Qualität und Sicherheit in biologischen Lebensmittelketten Organic Eprints
Bergamo, Paolo; Torjusen, Hanne; Wyss, Gabriela; Brandt, Kirsten.
Dieses Informationsblatt zeigt Produzenten und weiteren an der Milchproduktion beteiligten Fachleuten auf, was zur Optimierung von Qualität und Sicherheit von biologisch erzeugter Milch entlang der Produktionskette, zusätzlich zu den Zertifizierungsanforderungen und generellen Lebensmittelstandards, gemacht werden kann. Weitere Informationsblätter informieren über die Produktion anderer Lebensmittel oder sprechen Qualitäts- und Sicherheitsbedürfnisse des Handels und der Konsumierenden an.
Tipo: Book Palavras-chave: Food security; Food quality and human health.
Ano: 2005 URL: http://orgprints.org/4915/1/7_milch.pdf
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Taste, Freshness and Nutrients Information to Retailers regarding Control of Quality and Safety in Organic Production Chains Organic Eprints
Velimirov, Alberta; Bergamo, Paolo; Lück, Lorna; Brandt, Kirsten.
This leaflet provides a practical overview for retailers of what is done to secure the quality and taste of seven types of organically produced foods, where improvements are possible, and what the retailers can do to support improvements and ensure the best possible food quality. Other leaflets for retailers cover authenticity and fraud or safety and contamination, and separate leaflets aim at consumers or at production of specific commodities.
Tipo: Book Palavras-chave: Food security; Food quality and human health.
Ano: 2005 URL: http://orgprints.org/4970/1/1-retailers_english.pdf
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Sabor, Frescura, e Nutrientes Informação aos Consumidores visando o Controlo da Qualidade e Segurança Alimentar em Cadeias de Produção Biológica Organic Eprints
Velimirov, Alberta; Bergamo, Paolo; Lück, Lorna; Brandt, Kirsten.
Este desdobrável destina-se a consumidores, fornece uma visão prática acerca do que se tem feito para garantir a qualidade e o sabor de 7 tipos de produtos biológicos onde melhorias são possíveis e, o que os consumidores podem efectuar para apoiar as melhorias e preservar a qualidade dos alimentos após a sua compra. Outros desdobráveis para consumidores cobrem a autenticidade e fraude ou segurança e contaminação havendo ainda desdobráveis variados que visam os retalhistas ou a produção específica de determinados produtos.
Tipo: Book Palavras-chave: Food security; Food quality and human health.
Ano: 2005 URL: http://orgprints.org/4974/1/2_SaborFrescNutricon.pdf
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Processing of Wheat to Bread Control of Quality and Safety in Organic Production Chains Organic Eprints
Brandt, Kirsten; Lück, Lorna; Bergamo, Paolo; Whitley, Andrew; Velimirov, Alberta.
This leaflet provides a practical overview for millers, bakers and others involved in production of flour and bread, on what can be done at these steps to improve the quality and safety of organically produced bread, in addition to certification and general food safety requirements. A separate leaflet covers the wheat production and grain storage steps, and other leaflets cover other commodities or aim at consumers and retailers.
Tipo: Book Palavras-chave: Food security; Food quality and human health.
Ano: 2005 URL: http://orgprints.org/4966/1/10_leaflet_bread_englsih.pdf
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Produção de Leite Controlo da Qualidade e Segurança em Cadeias de Produção Biológica Organic Eprints
Bergamo, Paolo; Torjusen, Hanne; Wyss, Gabriela; Brandt, Kirsten.
Este desdobrável destina-se a produtores e outros agentes envolvidos na produção e distribuição de leite biológico, sobre o que se pode fazer nas várias etapas da cadeia de produção de forma a melhorar a qualidade e a segurança do leite biológico, de acordo com os requisitos gerais da certificação da segurança alimentar. Foram também preparados desdobráveis para outros produtos, bem como desdobráveis dirigidos aos consumidores e retalhistas.
Tipo: Book Palavras-chave: Food security; Food quality and human health.
Ano: 2005 URL: http://orgprints.org/4950/1/7_leite.pdf
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Produzione di Pane Controllo di Qualità e Sicurezza nelle Filiere di Produzione Biologica Organic Eprints
Brandt, Kirsten; Lück, Lorna; Bergamo, Paolo; Whitley, Andrew; Velimirov, Alberta.
Questo opuscolo rappresenta una piccola guida pratica per mugnai, panificatori ed altri attori coinvolti nella produzione di farina e di pane su ciò che può essere fatto durante queste fasi, in aggiunta alla certificazione ed alle norme generali di sicurezza, per migliorare sicurezza e la qualità del pane biologico. Un opuscolo separato è stato preparato per la produzione e la conservazione del grano ed altri per le filiere d’altri alimenti o indirizzati a consumatori e rivenditori al dettaglio.
Tipo: Book Palavras-chave: Food security; Food quality and human health.
Ano: 2005 URL: http://orgprints.org/4976/1/10_%20Bread_IT4.pdf
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Verarbeitung von Weizen zu Brot Überwachung von Qualität und Sicherheit in biologischen Lebensmittelketten Organic Eprints
Brandt, Kirsten; Lück, Lorna; Bergamo, Paolo; Whitley, Andrew; Velimirov, Alberta.
Dieses Informationsblatt zeigt Müllern, Bäckerinnen und weiteren an der Verarbeitung von Weizen beteiligten Fachleuten auf, was zur Optimierung von Qualität und Sicherheit von biologisch erzeugtem Weizenmehl und -brot entlang der Produktionskette, zusätzlich zu den Zertifizierungsanforderungen und generellen Lebensmittelstandards, gemacht werden kann. Für die Weizenproduktion und Getreidelagerung gibt es ein separates Informationsblatt. Weitere Informationsblätter informieren über die Produktion anderer Lebensmittel oder sprechen Qualitäts- und Sicherheitsbedürfnisse des Handels und der Konsumierenden an.
Tipo: Book Palavras-chave: Food security; Food quality and human health.
Ano: 2005 URL: http://orgprints.org/4961/1/10_weizenverarbeitung.pdf
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Geschmack, Frische und Nährstoffe Information für den Handel zur Überprüfung von Qualität und Sicherheit in biologischen Lebensmittelketten Organic Eprints
Velimirov, Alberta; Bergamo, Paolo; Lück, Lorna; Brandt, Kirsten.
Dieses Informationsblatt gibt Akteuren im Handelsbereich einen praktischen Überblick über Massnahmen zur Sicherung von Qualität und Geschmack von sieben biologischen Lebensmitteln entlang der gesamten Produktionskette. Es zeigt auf, wie Händlerinnen und Händler diese Bemühungen unterstützen können, um bestmögliche Nahrungsmittelqualität zu gewährleisten. Weitere Informationsblätter informieren über die Produktion und Verarbeitung der sieben Lebensmittel oder sprechen Qualitäts- und Sicherheitsbedürfnisse des Handels und der Konsumierenden an.
Tipo: Book Palavras-chave: Food security; Food quality and human health.
Ano: 2005 URL: http://orgprints.org/4965/1/1_Qualitaet_handel.pdf
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Sabor, Frescura, e Nutrientes Informação aos Retalhistas visando o Controlo da Qualidade e Segurança Alimentar em Cadeias de Produção Biológica Organic Eprints
Velimirov, Alberta; Bergamo, Paolo; Lück, Lorna; Brandt, Kirsten.
Este desdobrável destina-se a retalhistas e fornece uma visão prática acerca do que se tem feito para garantir a qualidade e o sabor de 7 tipos de produtos biológicos, onde melhorias são possíveis e o que os retalhistas podem fazer para apoiar melhorias e preservar da melhor forma a qualidade dos alimentos. Outros desdobráveis para retalhistas cobrem a autenticidade e a fraude ou a segurança e contaminação, e ainda desdobráveis variados visam os consumidores ou a produção specífica de determinados produtos.
Tipo: Book Palavras-chave: Food security; Food quality and human health.
Ano: 2005 URL: http://orgprints.org/4975/1/1_SaborFrescNutriretal.pdf
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Taste, Freshness and Nutrients Information to Consumers regarding Control of Quality and Safety in Organic Production Chains Organic Eprints
Velimirov, Alberta; Bergamo, Paolo; Lück, Lorna; Brandt, Kirsten.
This leaflet provides a practical overview for consumers of what is done to secure the quality and taste of 7 types of organically produced foods, where improvements are possible and what the consumer can do to support improvements and to preserve the food quality after purchase. Other leaflets for consumers cover authenticity and fraud or safety and contamination, and separate leaflets aim at retailers or at production of specific commodities.
Tipo: Book Palavras-chave: Food security; Food quality and human health.
Ano: 2005 URL: http://orgprints.org/4969/1/2_consumer_quality_english.pdf
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Producción de Leche Control de la Calidad y Seguridad en las Cadenas de Producción Orgánica Organic Eprints
Bergamo, Paolo; Torjusen, Hanne; Wyss, Gabriela; Brandt, Kirsten.
Este catálogo se destina a productores y otros agentes envueltos en la producción y distribución de leche orgánica, e pretende dar una visión práctica sobre lo que se puede hacer en varias etapas de la cadena de producción para a mejorar la calidad y la seguridad de la leche orgánica, de acuerdo con los requisitos generales de la certificación de la seguridad alimenticia. Fueron también preparados catálogos para otros productos, así como catálogos dirigidos a los consumidores y minoristas.
Tipo: Book Palavras-chave: Food security; Food quality and human health.
Ano: 2005 URL: http://orgprints.org/4934/1/7_lechefinal.pdf
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Sabor, Frescor y Contenido en Nutrientes Información a los vendedores de los Controles de Calidad y Seguridad en cadenas de producción orgánica de los alimentos Organic Eprints
Velimirov, Alberta; Bergamo, Paolo; Lück, Lorna; Brandt, Kirsten.
Este catálogo proporciona una descripción práctica a los vendedores (minoristas) de lo que se hace para asegurar la calidad y el sabor de productos orgánicos en toda la cadena de producción hasta que el producto alcanza al consumidor, y lo que el vendedor puede hacer para apoyar esos esfuerzos y preservar lo mejor posible la calidad nutritiva. Otros catálogos destinados a los vendedores cubren “la autenticidad y fraude” y “la seguridad y contaminación”. También hay otros catálogos específicos destinados a los consumidores y a la producción de productos específicos.
Tipo: Book Palavras-chave: Food security; Food quality and human health.
Ano: 2005 URL: http://orgprints.org/4984/1/1sabor_vendedorfinal_%283%29.pdf
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Sapore, Freschezza e Contenuto in nutrienti Informazioni per i consumatori sui Controllo di Qualità e Sicurezza nelle Filiere di Produzione Biologica Organic Eprints
Velimirov, Alberta; Bergamo, Paolo; Lück, Lorna; Brandt, Kirsten.
Questo opuscolo rappresenta una piccola guida pratica per i consumatori e descrive ciò che è fatto per assicurare la qualità ed il sapore di 7 alimenti biologici, che cosa è migliorabile e cosa possono fare i consumatori per migliorare e conservare la qualità degli alimenti dopo l’acquisto. Altri opuscoli per i consumatori si occupano dell' autenticità o frode, della salubrità o contaminazione mentre opuscoli separati sono indirizzati ai dettaglianti ed ai produttori di specifici alimenti.
Tipo: Book Palavras-chave: Food security; Food quality and human health.
Ano: 2005 URL: http://orgprints.org/4979/1/2_Quality_Consumer_IT4.pdf
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Produzione e confezionamento di Latte Controllo di Qualità e Sicurezza nelle Filiere di Produzione Biologica Organic Eprints
Bergamo, Paolo; Torjusen, Hanne; Wyss, Gabriela; Brandt, Kirsten.
Questo opuscolo rappresenta una piccola guida pratica per produttori e per altri attori coinvolti nella produzione di latte e prodotti lattiero-caseari. Su ciò che può essere fatto durante queste fasi, in aggiunta alla certificazione ed alle norme generali di sicurezza, per migliorare sicurezza e la qualità del latte biologico. Altri opuscoli si occupano della filiera d’altri alimenti o sono indirizzati a consumatori e rivenditori al dettaglio.
Tipo: Book Palavras-chave: Food security; Food quality and human health.
Ano: 2005 URL: http://orgprints.org/4958/1/7_Milk_leaflet_IT4.pdf
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Smag, friskhed og næringsstoffer. Information til detailhandlere om kontrol af kvalitet og sikkerhed i økologiske produktionskæder Organic Eprints
Velimirov, Alberta; Bergamo, Paolo; Lück, Lorna; Brandt, Kirsten.
Denne brochure giver detailhandlere en oversigt over, hvad der bliver gjort for at sikre kvalitet og smag af syv typer økologiske producerede fødevarer, hvor der er mulighed for forbedringer og hvad detailhandlere kan gøre for at understøtte disse bestræbelser og sikre den bedst mulige fødevarekvalitet. Andre brochurer for detailhandlere behandler troværdighed og forfalskning samt fødevaresikkerhed og renhed. I samme serie findes brochurer rettet mod forbrugere samt mod producenter af bestemte fødevarer.
Tipo: Book Palavras-chave: Food security; Food quality and human health.
Ano: 2005 URL: http://orgprints.org/4991/2/1_detail_kvalitet.doc
Registros recuperados: 24
Primeira ... 12 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional