Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Microbial profile of a kefir sample preparations: grains in natura and lyophilized and fermented suspension Ciênc. Tecnol. Aliment.
Bergmann,Rafaela Strada de Oliveira; Pereira,Maria Aparecida; Veiga,Sandra Maria Oliveira Moraes; Schneedorf,José Maurício; Oliveira,Nelma de Mello Silva; Fiorini,João Evangelista.
Probiotics are supplementary foods developed by microbial strains that improve animal health beyond basic nutrition. Probiotics are consumed orally, regardless of being considered as normal inhabitants of the intestines, able to survive in enzimatic and biliary secretions. Kefir is a probiotic originated from the old continent, fermented by several bacteria and yeasts, encapsulated in a polyssacharide matrix, and resembles jelly grains. Kefir is also presented as its sourish product both in sugary or milky suspensions containing vitamins, aminoacids, peptides, carbohydrates, ethanol, and volatile compounds. Kefir is known to have a diverse microbial content depending on the country and fermentative substrates, which cause distinct probiotic effects. In...
Tipo: Info:eu-repo/semantics/article Palavras-chave: Aqueous fermentation; Kefir; Microorganisms; Probiotics.
Ano: 2010 URL: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612010000400029
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional