Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Ultrastructural characteristics of Alvinella pompejana associated bacteria ArchiMer
Gulik, A; Gaill, F.
A freeze fracture morphological study of Alvinella pompejana associated epibiotic bacteria has confirmed the large variety of bacterial species already observed by scanning and thin section transmission electron microscopy. Freeze-fracture reveals striking differences in the membrane structure: The usual fracture along the hydrophobic part of the membrane for some bacteria, but only an unusual cross-fracture through the membrane for others. This suggests that some bacteria contain non-fracturable lipids typical of certain archaebacteria.
Tipo: Text
Ano: 1988 URL: http://archimer.ifremer.fr/doc/00267/37788/35869.pdf
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional