Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Impact of particle size, thermal processing, fat inclusion, and moisture addition on starch gelatinization of broiler feeds 89
Muramatsu,K; Maiorka,A; Dahlke,F; Lopes,AS; Pasche,M.
The present study evaluated the effect of feed particle size, thermal processing different levels of fat inclusion and of moisture addition on the amount of gelatinized starch in a corn-soybean broiler diet. The different processing factors were combined in a 2 x 4 x 4 x 2 factorial arrangement in a three randomized block design consisting of three production series: two particle sizes (coarse: 1041 microns and medium: 743 microns), four fat inclusion levels at the mixer (15, 25, 35, and 45 g/kg of feed), four moisture addition levels in the conditioner (0, 7, 14, and 21g/kg of feed), and two thermal processing treatments (conditioning-pelleting or conditioning-expanding-pelleting) which resulted in 64 different processed feeds. For the determination of...
Tipo: Info:eu-repo/semantics/article Palavras-chave: Conditioning; Expander; Gelatinization; Moisture; Starch; Fat.
Ano: 2014 URL: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2014000400005
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional