Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Development of organic olive cultivation and its importance for the sustainability in the Mediterranean 21
Migliorini, P.
Olive is the most extensively cultivated fruit crop in the world counting 9,2 million hectares of area harvested in 2009: 8,3 million are in the Mediterranean countries. This paper explain why the development of organic olive cultivation (5% of the total olive cultivation) can increase the sustainability of the Mediterranean. Regarding the ecological aspects, organic farming has benefits on landscape, biodiversity soil, water and air. Regarding economic sustainability organic olive oil production can be viable if the correct marketing channel is found. Regarding social sustainability, the olive oil consumption have a positive impact on health related to Mediterranean diet effects.
Tipo: Conference paper, poster, etc. Palavras-chave: Olive.
Ano: 2011 URL: http://orgprints.org/19832/1/01_Migliorini_FULL.doc
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional