Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
TASTE PANEL EVALUATIONS OF THE ACCEPTABILITY AND WILLINGNESS TO PAY FOR ALTERNATIVE BLENDS OF GROUND MEATS AgEcon
Prinyawiwatkul, Witoon; Gillespie, Jeffrey M.; Makienko, Igor; Schupp, Alvin R.; O'Neil, Carol E.; Pavon, Noemi.
An untrained consumer panel evaluated the acceptability, willingness to purchase and pricing of several different combinations of fresh ground beef and ground turkey. Important product attributes were flavor and texture, along with previous at home experience with the combined product. Thirty percent turkey appears to be the maximum for acceptability.
Tipo: Conference Paper or Presentation Palavras-chave: Consumer/Household Economics.
Ano: 2003 URL: http://purl.umn.edu/35051
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional