Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 9
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Comparison of varieties and harvesting time on changes in extracted starch from cassava roots Thai Agricultural
Sriroth, K.; Santisopasri, V.; Kurotjanawong, K.; Piyachomkwan, K.; Oates, C.G..
Palavras-chave: Cassava; Starch.
Ano: 1998 URL: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/4836
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Impact of drought during early growth on cassava starch quality Thai Agricultural
Sriroth, K.; Piyachomkwan, K.; Chotineeranat, S.; Chollakup, R.; Santisopasri, V.; Oates, C.G..
Palavras-chave: Cassava; Starch.
Ano: 1998 URL: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/4835
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Preliminary evaluation of a model for investigating starch structure-function relationships in cassava starch Thai Agricultural
Kurotjanawong, K.; Santisopasri, V.; Sriroth , K.; Oates, C.G..
Palavras-chave: Cassava; Starch; Relationships; Investigating.
Ano: 1997 URL: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/4844
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Impact of water stress on yield and quality of cassava starch Thai Agricultural
Santisopasri, V.; Kurotjanawong, K.; Chotineeranat, S.; Piyachomkwan, K.; Sriroth, K.; Oates, C.G..
Palavras-chave: Cassava; Starch.
Ano: 2001 URL: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/4802
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
The role of lactic acid fermentation on processing and properties of sweetpotato and cassava starch Thai Agricultural
Chinsamran, K.; Piyachomkwan, K.; Santisopasri, V.; Sriroth, K..
Palavras-chave: Cassava.
Ano: 2004 URL: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/4753
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Effect of lactic acid fermentation on physico-chemical properties of starch derived from cassava, sweet potato and rice Thai Agricultural
Chinsamran, K.; Piyachomkwan, K.; Santisopasri, V.; Sriroth, K..
Palavras-chave: Starch; Lactic; Potato.
Ano: 2005 URL: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/4736
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Cassava starch granule structure – function properties: influence of time and conditions at harvest on four cultivars of cassava starch Thai Agricultural
Sriroth, K.; Santisopasri, V.; Petchalanuwat, C.; Kurotjanawong, K.; Piyachomkwan, K.; Oates, C.G..
Palavras-chave: Cassava; Granule; Starch; Influence.
Ano: 1999 URL: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/4823
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Relationship between structural properties of rice starches and their physico-chemical properties and cooking quality of rice grains Thai Agricultural
Piyachomkwan, P.; Wansuksri, R.; Kijkhunasatian, C.; Chatakanonda, P.; Ninchan, B.; Santisopasri, V.; Sriroth, K..
Palavras-chave: Rice; Physico; Chemical.
Ano: 2005 URL: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/4738
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Environmental conditions during root development: indicator of cassava starch quality Thai Agricultural
Sriroth, K.; Piyachomkwan, K.; Santisopasri, V.; Oates, C.G..
Palavras-chave: Cassava; Starch.
Ano: 2001 URL: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/4804
Registros recuperados: 9
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional