Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Optimization of drying process of Zea Mays malt to use as alternative source of amylolytics enzymes BABT
Biazus,Joana Paula Menezes; Souza,Anderson Gomes; Santana,José Carlos Curvelo; Souza,Roberto Rodrigues de; Tambougi,Elias Basile.
This work aimed to study the drying process optimization of maize (Zea Mays) malt for obtaining maize malt, without affecting enzymatic activity of alpha e beta-amylases from maize malt. Results showed that dryer operation must occur in zone at 54°C and 5.18-6 h process time. The maize malt obtained had good enzymatic properties.
Tipo: Info:eu-repo/semantics/article Palavras-chave: Alpha and beta -amylases enzymes; Maize (Zea mays) malt/drying process; Optimization.
Ano: 2005 URL: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-89132005000400023
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional