Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Simultaneous determination of mycotoxins in peruvian purple maize Ciência Rural
Rossi,Natalia Hoffmann; Oliveira,Maurício Schneider; Wovst,Liziane Rachel da Silva; Mallmann,Carlos Augusto.
ABSTRACT: Purple maize is an important foodstuff for the Peruvian people. Its unique nutritional and antioxidant characteristics makes it widely exported to other countries. However, when contaminated by fungi, it can trigger numerous health problems in the consumers. This study aimed to evaluate the presence of 27 mycotoxins in 63 samples of purple maize collected in Peru. Frequency of occurrence and mean concentration of the following mycotoxins were determined: alternariolmetileter (AME), alternariol (AOH), tentoxin, neosolaniol, nivalenol, wortmannin, deoxynivalenol, 3-acetyl deoxynivalenol, 15-acetyl deoxynivalenol, zearalenone, aflatoxin B1, aflatoxin B2, aflatoxin G1, aflatoxin G2, fumonisin B1, fumonisin B2, fumonisin B3, ochratoxin A, ochratoxin...
Tipo: Info:eu-repo/semantics/article Palavras-chave: Zea mays L; Alternariolmetileter; Alternariol; Secondary metabolites.
Ano: 2019 URL: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-84782019001100753
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional