Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Structural Change via Threshold Effects: Estimating U.S. Meat Demand Using Smooth Transition Functions 31
Rodriguez, Nestor; Eales, James S..
Structural change remains a contentious issue in the literature. This study focuses on analyzing structural change in consumer demand for meats, which are modeled over the past half century. A standard inverse demand model is combined with a variant of the Smooth Transition Autoregressive (STAR) model. Results indicate that structural change has occurred and that con- sumers' preferences for meat are sensitive to in ation.
Tipo: Presentation Palavras-chave: Food demand; Econometrics; Meat demand; Applied Microeconomics; Time Series; Agribusiness; Consumer/Household Economics; Demand and Price Analysis; Research Methods/ Statistical Methods.
Ano: 2012 URL: http://purl.umn.edu/124366
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional