Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
RESOURCE USE IN A LOW-INPUT ORGANIC VEGETABLE FOOD SUPPLY SYSTEM IN UK - A CASE STUDY Organic Eprints
Østergård, Hanne; Markussen, Mads Ville; Kullak, Michal; Nemecek, Thomas; Smith, Laurence.
Use of local renewable resources in a low-input organic vegetable food supply system in UK is evaluated against the use of imported resources in the same system. Despite much focus by the farmer on low-input, the production and distribution system is only supported by 13% local renewable resources based on an emergy assessment. Future sustainability of such systems are discussed.
Tipo: Conference paper, poster, etc. Palavras-chave: Production systems Farming Systems Recycling; Balancing and resource management Vegetables Policy environments and social economy.
Ano: 2014 URL: http://orgprints.org/24083/1/24083%20paper%20OWC14%20-%20revised_MM.pdf
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional