Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
VALUE-ADDED WHEAT PRODUCTS: ANALYSIS OF MARKETS AND COMPETITION AgEcon
Lou, Jianqiang; Wilson, William W..
This study evaluated the U.S. domestic market for bakery products and identified market size and growth rate by product segment. The competitive structure and dynamics of the baking industry were analyzed including the geographic scope of the market, product structure, minimum efficient scale, processing consolidation, and entry/exit behavior.
Tipo: Working or Discussion Paper Palavras-chave: Bakery; Consumption; Industry; Competitive structure.; Marketing.
Ano: 1998 URL: http://purl.umn.edu/23315
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional