Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Nitrogen 15 abundance in protein fractions of beans fertilized with (15NH4)2SO4 Scientia Agricola
Chaud,Saula Goulart; Oliveira,Admar Costa de; Trivelin,Paulo César Ocheuze.
Studies evaluating the protein nutritive value of beans labelled with 15N, ussing nitrogen balance and the quantitation of faecal and urinary endogenous nitrogen, determined by isotopic dilution, have been extensively used. The objective of this research was to verify if the isotopic labelling of raw, freeze dried beans (Phaseolus vulgaris L., cultivar Piratã 1) with 1.394 atoms%15N, resulted in the same abundance of the whole flour and of the protein fractions extracted from the beans with 0.5 mol L-1 NaCl. The isotopic abundance found in the whole bean flour, in the protein extract, in the globulin and albumin fractions were respectively: 1.394 ± 0.011; 1.403 ± 0.012; 1.399 ± 0.007 and 1.399 ± 0.028 atoms % of 15N, presenting no difference (P > 0.05)....
Tipo: Info:eu-repo/semantics/article Palavras-chave: Phaseolus vulgaris L.; Stable isotopes; Isotopic label; Nutritive value; Experimental nutrition.
Ano: 2002 URL: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-90162002000400023
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional