Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
QUANTIFYING THE IMPACT OF ECONOMIC INCENTIVES ON FIRMS' FOOD SAFETY RESPONSIVENESS: THE CASE OF RED MEAT AND POULTRY PROCESSING SECTOR IN CANADA AgEcon
Jayasinghe-Mudalige, Udith K.; Henson, Spencer J..
This study assesses quantitatively the economic incentives for firms to adopt food safety controls and the potential impact of a number of firm and market-specific characteristics on this behavior, focusing on the red meat and poultry-processing sector in Canada.
Tipo: Conference Paper or Presentation Palavras-chave: Food safety controls; Economic incentives; Adoption; Food processing sectors in Canada; Food Consumption/Nutrition/Food Safety.
Ano: 2004 URL: http://purl.umn.edu/20419
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional