|
|
|
Registros recuperados: 23 | |
|
| |
|
| |
|
| |
|
| |
|
| |
|
| |
|
| |
|
|
GIANLUPPI, D.; SMIDERLE, O. J.; SOUZA, A. das G.; MAIA, S. da S.. |
Considering that research on survival and growth of forest species via no-tillage in the improved cerrado of Roraima is still scarce, this research adds information to this technique with six forest species regarding emergence, survival and increase in height and diameter of plants over 18 months. In view of the above, the objective was to indicate procedures for direct sowing of tree forest species (pau-rainha, maçaranduba, freijó,jatobá, itaúba and African mahogany) in a cerrado area of Roraima, with the use of shrubby legumes, as a way to dispense with the formation and management of seedlings in nursery and allow the establishment of forest plantations with reduced costs. |
Tipo: Parte de livro |
Palavras-chave: Native specie; Exotic specie; Pau-rainha; Freijó; African mahogany; Jatobá; Itaúba; Maçaranduba; Ecological restoration; Seedling emergence. |
Ano: 2023 |
URL: http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/1163208 |
| |
|
| |
|
| |
|
| |
|
|
SZPIZ, R. R.; MONTEIRO NETTO, H. C.. |
SZPIZ, R. R.; MONTEIRO NETTO, H. C. Contribuição ao estudo do óleo de babaçú. p. 7-15. CAVALCANTI, G. R. P.; COSTA, M. H. L. M. da; JABLONKA, F. H.; CARVALHO, M. P. M. de; CORREA, T. B. S. Envelhecimento de aguardente de cana. p. 16-39. CAMPOS, J. E.; EL-DASH, A. A. Farinha de tremoço doce (Lupinus albus) como suplemento protéico em panificação. I. Efeito nas propriedades físicas da massa, qualidade do pão e composição em aminoácidos. p. 40-55. |
Tipo: Livros |
Palavras-chave: Óles vegetais; Ácidos graxos; Ácido láurico; Freijó; Garapa; Farinhas; Qualidade do pão; Tremoço doce; Aguardente; Babaçu; Carvalho; Envelhecimento; Peroba. |
Ano: 1978 |
URL: http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/415839 |
| |
Registros recuperados: 23 | |
|
|
|