Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Studies on microwave energy absorption of fresh green bell pepper (Capsicum) CIGR Journal
Kouchakzadeh, Ahmad; Safari, Aref.
Electromagnetic wave of extremely high frequency caused non-uniform absorption in foodstuffs.  To measure the ability of fresh green bell pepper in absorbing microwave energy, the water as the medium absorption radiation was used and by determining the water temperature and then calculating its absorbed microwave energy, the microwave energy absorbed by the fresh green bell peppers were acquired. The results showed that absorb energy is proportional to the square of irradiated powers.
Tipo: Info:eu-repo/semantics/article Palavras-chave: Microwave; Energy absorption; Green bell pepper.
Ano: 2015 URL: http://www.cigrjournal.org/index.php/Ejounral/article/view/2907
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional