Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 3
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Uso da tração animal em pequenas olarias. Infoteca-e
PIMENTEL, G. B. M.; REIS, A. F. S..
bitstream/item/34045/1/CPATU-CirTec64.pdf
Tipo: Circular Técnica (INFOTECA-E) Palavras-chave: Olaria; Bubalino; Utilização; Telha; Fabricação; Barro; Curuça; Pará; Brasil; Pottery; Draft animal; Buffalo; Utilization; Tile; Manufacture; Transport.; Mão-de-Obra; Tração Animal; Transporte.; Amazonia; Labor force..
Ano: 1992 URL: http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/381200
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
THE WORLD AND DOMESTIC MARKETS FOR TOBACCO AND TOBACCO PRODUCTS AgEcon
Djorovic, Milutin; Stevanovic, Simo; Lazic, Verica.
Original scientific paper
Tipo: Article Palavras-chave: Tobacco; Tobacco products; Manufacture; Market; Trade; Exports; Imports; Balance; Agribusiness; International Relations/Trade; F19; E21.
Ano: 2012 URL: http://purl.umn.edu/123956
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Energy Efficiency in the Food Industry: A Systematic Literature Review BABT
Pradella,Angela Morandini; Loures,Eduardo de Freitas Rocha; Costa,Sergio E. Gouvea da; Lima,Edson Pinheiro de.
Abstract Governments and private companies have increased efforts to identify effective actions for improving energy efficiency in manufacturing processes. The objective of this work is to improve the decision-making process by increasing the quality of information related to energy indicators in the food industry. This research involves developing a systematic literature review (SLR) to identify energy efficiency indicators in the food industry, which serve as inputs for a sectoral evaluation based on multicriteria techniques. The SLR identified six criteria evaluated by food industry experts, which form the proposed basis for evaluating the performance of related sectors. These criteria are: benchmarks, key performance indicators, framework, monitoring,...
Tipo: Info:eu-repo/semantics/article Palavras-chave: Energy efficiency; Manufacture; Food industries; Analytic hierarchy process (AHP); Preference ranking organization method for enrichment evaluations (PROMETHEE).
Ano: 2019 URL: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-89132019000200301
Registros recuperados: 3
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional