Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
The effect of modified citrus pectin-probiotic on faecal lactobacilli in Balb/c mice Ciênc. Tecnol. Aliment.
ODUN-AYO,Frederick; MELLEM,John; REDDY,Lalini.
Abstract Intestinal bacteria utilize the constituent of ingested food for their metabolic activities making the gut microbiota a target in the modification of functional foods. This study examines the effect of modified citrus pectin and encapsulated probiotic, Lactobacillus acidophilus ATCC 4356 on colon lactobacilli microbiota in healthy Balb/c mice. Mice were orally administered once daily with modified citrus pectin alginate probiotic, alginate calcium probiotic, modified citrus pectin and water for 28 days. Faecal lactobacilli count were determined using automated colony counter Doc-It® imaging station. The number of faecal lactobacilli in the modified citrus pectin alginate probiotic-treated mice significantly increased at day 7, 14 and 28 [7.99 ±...
Tipo: Info:eu-repo/semantics/article Palavras-chave: Modified citrus pectin; Supplements; Lactobacilli; Microbeads.
Ano: 2017 URL: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612017000300478
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional