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Silva,Nathália Ferreira e; Pereira,Israel Marinho; Silva,Michele Aparecida Pereira da; Titon,Miranda; Oliveira,Marcio Leles Romarco de; Araújo,Luana Cristielle; Carlos,Leandro. |
ABSTRACT: Translocation of rare populations is regarded as the last resort for the conservation of species whose habitat destruction is imminent. The objective of the present study was to evaluate the effect of two height classes and three leaf reduction intensities on growth and increases in height, stem diameter, survival, and new leaf production in seedlings of Aspidosperma cylindrocarpon (peroba) obtained via rescue seedlings in a remnant of tropical semi deciduous forest. We recovered 240 individuals that were divided into two height classes (Class I-5 to 15cm and Class II-20 to 35cm) and subjected to three leaf reduction intensities (0%, 50%, and 100%), which were then transported to a shade house with 50% light reduction. Measurements of height,... |
Tipo: Info:eu-repo/semantics/article |
Palavras-chave: Peroba; Leaf reduction; Height class. |
Ano: 2017 |
URL: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-84782017000500402 |
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SZPIZ, R. R.; MONTEIRO NETTO, H. C.. |
SZPIZ, R. R.; MONTEIRO NETTO, H. C. Contribuição ao estudo do óleo de babaçú. p. 7-15. CAVALCANTI, G. R. P.; COSTA, M. H. L. M. da; JABLONKA, F. H.; CARVALHO, M. P. M. de; CORREA, T. B. S. Envelhecimento de aguardente de cana. p. 16-39. CAMPOS, J. E.; EL-DASH, A. A. Farinha de tremoço doce (Lupinus albus) como suplemento protéico em panificação. I. Efeito nas propriedades físicas da massa, qualidade do pão e composição em aminoácidos. p. 40-55. |
Tipo: Livros |
Palavras-chave: Óles vegetais; Ácidos graxos; Ácido láurico; Freijó; Garapa; Farinhas; Qualidade do pão; Tremoço doce; Aguardente; Babaçu; Carvalho; Envelhecimento; Peroba. |
Ano: 1978 |
URL: http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/415839 |
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