Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Chemical characterization of oligosaccharides in the milk of six species of New and Old world monkeys OAK
Goto, Kohta; Fukuda, Kenji; Senda, Akitsugu; Saito, Tadao; Kimura, Kazumasa; Glander, Kenneth E.; Hinde, Katie; Dittus, Wolfgang; Milligan, Lauren A.; Power, Michael L.; Oftedal, Olav T.; Urashima, Tadasu; 浦島, 匡; 福田, 健二.
Human and great ape milks contain a diverse array of milk oligosaccharides, but little is known about the milk oligosaccharides of other primates, and how they differ among taxa. Neutral and acidic oligosaccharides were isolated from the milk of three species of Old World or catarrhine monkeys (Cercopithecidae: rhesus macaque (Macaca mulatta), toque macaque (Macaca sinica) and Hamadryas baboon (Papio hamadryas)) and three of New World or platyrrhine monkeys (Cebidae: tufted capuchin (Cebus apella)and Bolivian squirrel monkey (Saimiri boliviensis); Atelidae: mantled howler (Alouatta palliata)). The milks of these species contained 6-8% total sugar, most of which was lactose: the estimated ratio of oligosaccharides to lactose in Old World monkeys (1:4 to...
Palavras-chave: Old world monkey; New world monkey; Milk oligosaccharide; Rhesus macaque; Toque macaque; Baboon; Capuchin; Mantled howler; Squirrel monkey; N-glycolylneuraminic acid.
Ano: 2010 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/3144
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional