Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Whole body amino acid composition of European seabass (Dicentrarchus labrax), gilthead seabream (Sparus aurata) and turbot (Psetta maxima) with an estimation of their IAA requirement profiles ArchiMer
Kaushik, Sadasivam.
The amino acid compositions of whole body tissue of European seabass, gilthead seabream and turbot of two different size classes were determined. No significant differences were detected between species and the composition was not affected by body size. Based on whole body indispensable amino acids (IAA) to total IAA ratios (A/E ratios), the IAA requirement profiles for the three species were estimated and compared to data available to date for some amino acids, obtained using dose-response curves.
Tipo: Text Palavras-chave: Indispensable amino acids; Whole body composition; Requirement profile; Nutrition; Marine; Teleosts.
Ano: 1998 URL: https://archimer.ifremer.fr/doc/1998/publication-868.pdf
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional