Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Influence of processing on the quality of pomaceas juice (Pyrus communis and Malus domestica) - doi: 10.4025/actasciagron.v35i1.15360 Agronomy
Rocha, Andressa Schaia; Universidade Estadual de Ponta Grossa; Zielinski, Acácio Antonio Ferreira; Universidade Estadual de Ponta Grossa; Ávila, Suelen; Universidade Estadual de Ponta Grossa; Nogueira, Alessandro; Universidade Estadual de Ponta Grossa; Wosiacki, Gilvan; Universidade Estadual de Ponta Grossa.
Pear (Pyrus communis), which is intensively cultivated in subtropical and temperate climates, has recently attained the 3rd position in the world fruit ranking, just after apple and peach. This fruit exhibits certain similarities to apple with respect to the pulp, but pear is used as a raw material only when apple is no longer available, which suggests that the same technology line may be utilized. Both fruits do have processing compatibilities, and it is permissible to add pear juice to apple juice at levels defined by law. Quality indicators, such as pH, total acidity, total phenolic compounds and antioxidant activity were used. The simple sugar analysis clearly defines fructose as the main component in pear juice, and lower figures were found when...
Tipo: Research of laboratory Palavras-chave: Ciências Agrárias - Ciência e Tecnologia de Alimentos 5.07.00.00-6 juice processing; Apple; Pear; Quality profile Influence of processing of pomaceas juice processing; Apple; Pear; Quality profile.
Ano: 2012 URL: http://periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciAgron/article/view/15360
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional