Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 17
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
A note on the distinction between "integral" and "diffuse" conceptions of organic products Organic Eprints
Jensen, Katherine O’Doherty.
This note is intended to provide a basis for internal discussion among CONCEPTS partners. The issue addressed concerns the employment of a distinction between two modes of conceiving organic products among consumers. A distinction between an "integral" and a "diffuse" mode plays a central role in the project’s Technical Annex, both in descriptions of the objectives of particular tasks/work packages and in the preliminary titles of planned publications.
Tipo: Working paper Palavras-chave: Values; Standards and certification Consumer issues.
Ano: 2009 URL: http://orgprints.org/18796/1/18796.pdf
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Autenticidad y Fraude Información destinada a los Consumidores sobre el Control de la Calidad y Seguridad Alimenticia en las Cadenas de Producción Orgánica Organic Eprints
Elzakker, Bo van; Torjusen, Hanne; Jensen, Katherine O’Doherty; Brandt, Kirsten.
Este catálogo se destina a los consumidores y suministra una visión práctica acerca de lo que se ha hecho para garantizar la autenticidad y la integridad de 7 tipos de productos orgánicos, donde hay posibles mejoras y lo que los consumidores pueden hacer para mantener esfuerzos que salen al encuentro de sus exigencias. Otros catálogos destinados a los consumidores cubren el “Sabor, Frescor y Contenido en Nutrientes” y la “Seguridad y Contaminación”. Existen otros catálogos destinados a los vendedores y otros a la producción específica de determinados productos.
Tipo: Book Palavras-chave: Food security; Food quality and human health.
Ano: 2005 URL: http://orgprints.org/4982/1/4_Autenticidad_Fraude_consumidores.pdf
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Autenticidad y Fraude Información destinada a los Vendedores sobre el Control de la Calidad y Seguridad Alimenticia en las Cadenas de Producción Orgánica Organic Eprints
Elzakker, Bo van; Neuendorff, Jochen; Torjusen, Hanne; Jensen, Katherine O’Doherty; Brandt, Kirsten.
Este catálogo se destina a los vendedores y suministra una visión práctica acerca del que se ha realizado para garantizar la autenticidad y la integridad de 7 tipos de productos orgánicos donde mejorías son posibles y lo que los vendedores pueden hacer para mantener esfuerzos que salen al encuentro de las exigencias de los consumidores. Otros catálogos para los minoristas cubren el sabor, frescor y nutrientes o seguridad y contaminación. Existen aún otros catálogos que se destinan a los consumidores o la producción específica de determinados productos.
Tipo: Book Palavras-chave: Food security; Food quality and human health.
Ano: 2005 URL: http://orgprints.org/4880/1/3_Autenticidad_Fraude_vendedores_(4).pdf
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Autenticidade e Fraude Informação aos Consumidores visando o Controlo da Qualidade e Segurança Alimentar em Cadeias de Produção Biológica Organic Eprints
Elzakker, Bo van; Torjusen, Hanne; Jensen, Katherine O’Doherty; Brandt, Kirsten.
Este desdobrável destina-se aos os consumidores e fornece uma visão prática acerca do que se tem feito para garantir a autenticidade e a integridade de 7 tipos de produtos biológicos, onde melhorias são possíveis e o que os consumidores podem efectuar para manter esforços que vão ao encontro das suas exigências. Outros desdobráveis destinados aos consumidores cobrem o sabor, frescura e nutrientes ou a segurança e contaminação. Existem ainda outros desdobráveis que visam os retalhistas ou a produção específica de determinados produtos.
Tipo: Book Palavras-chave: Food security; Food quality and human health.
Ano: 2005 URL: http://orgprints.org/4972/1/4_Autenticidadeconsum.pdf
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Autenticidade e Fraude Informação aos Retalhistas visando o Controlo da Qualidade e Segurança Alimentar em Cadeias de Produção Biológica Organic Eprints
Elzakker, Bo van; Neuendorff, Jochen; Torjusen, Hanne; Jensen, Katherine O’Doherty; Brandt, Kirsten.
Este desdobrável destina-se aos retalhistas e fornece uma visão prática acerca do que se tem realizado para garantir a autenticidade e a integridade de 7 tipos de produtos biológicos onde melhorias são possíveis e o que os retalhistas podem efectuar para manter esforços que vão ao encontro das exigências dos consumidores. Outros desdobráveis para os retalhistas cobrem o sabor, frescura e nutrientes ou segurança e contaminação. Existem ainda outros desdobráveis que se destinam aos visam os consumidores ou a produção específica de determinados produtos.
Tipo: Book Palavras-chave: Food security; Food quality and human health.
Ano: 2005 URL: http://orgprints.org/4973/1/3_Autenticidaderetalh.pdf
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Autenticità e Frode Informazioni per i consumatori sui Controlli di Qualità e Sicurezza nelle Filiere di Produzione Biologica Organic Eprints
Elzakker, Bo van; Torjusen, Hanne; Jensen, Katherine O’Doherty; Brandt, Kirsten.
Questo opuscolo rappresenta una piccola guida pratica per i consumatori su ciò che è fatto allo scopo di assicurare l’autenticità e l’integrità degli alimenti biologici sino a che questi raggiunge il consumatore.
Tipo: Book Palavras-chave: Food security; Food quality and human health.
Ano: 2005 URL: http://orgprints.org/4977/1/4_Fraud_Consumer_IT2.pdf
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Autenticità e Frode Informazioni per i dettaglianti sui Controlli di Qualità e Sicurezza nelle Filiere di Produzione Biologica Organic Eprints
Elzakker, Bo van; Neuendorff, Jochen; Torjusen, Hanne; Jensen, Katherine O’Doherty; Brandt, Kirsten.
Questo opuscolo rappresenta una piccola guida pratica per i venditori al dettaglio su ciò che viene fatto allo scopo di assicurare l’autenticità e l’integrità di 7 alimenti biologici, dove è possibile apportare miglioramenti e su cosa possono fare i dettaglianti per venire incontro alle richieste dei consumatori. Altri opuscoli per i dettaglianti riguardano il sapore, la freschezza, i nutrienti o la salubrità e la presenza di contaminanti, altri opuscoli sono indirizzati ai consumatori o alla produzione di specifici alimenti.
Tipo: Book Palavras-chave: Food security; Food quality and human health.
Ano: 2005 URL: http://orgprints.org/4978/1/3_Fraud_retailer_IT2.pdf
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Authenticity and Fraud Information to Consumers regarding Control of Quality and Safety in Organic Production Chains Organic Eprints
Elzakker, Bo van; Torjusen, Hanne; Jensen, Katherine O’Doherty; Brandt, Kirsten.
This leaflet provides a practical overview for consumers of what is done to secure the authenticity and integrity of 7 types of organically produced foods, where improvements are possible and what the consumers can do to support efforts that meet their demands. Other leaflets for consumers cover taste, freshness and nutrients or safety and contamination, and separate leaflets aim at retailers or at production of specific commodities.
Tipo: Book Palavras-chave: Food security; Food quality and human health.
Ano: 2005 URL: http://orgprints.org/4967/1/4_fraud_leaflet_consumer_english.pdf
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Authenticity and Fraud Information to Retailers regarding Control of Quality and Safety in Organic Production Chains Organic Eprints
Elzakker, Bo van; Neuendorff, Jochen; Torjusen, Hanne; Jensen, Katherine O’Doherty; Brandt, Kirsten.
This leaflet provides a practical overview for retailers of what is done to secure the authenticity and integrity of organically produced foods, where improvements are possible and what the retailers can do to support efforts that meet their customers’ demands. Other leaflets for retailers cover taste, freshness and nutrients or safety and contamination, and separate leaflets aim at consumers or at production of specific commodities.
Tipo: Book Palavras-chave: Food security; Food quality and human health.
Ano: 2005 URL: http://orgprints.org/4968/1/3_fraud_leaflet_retailer_english.pdf
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Authentizität und Betrug Information für den Handel zur Überwachung von Qualität und Sicherheit in biologischen Lebensmittelketten Organic Eprints
Elzakker, Bo van; Neuendorff, Jochen; Torjusen, Hanne; Jensen, Katherine O’Doherty; Brandt, Kirsten.
Dieses Informationsblatt gibt Händlerinnen und Händlern einen praktischen Überblick über Massnahmen zur Gewährleistung von Authentizität und Glaubwürdigkeit bei sieben biologisch erzeugten Produkten entlang der gesamten Produktionskette. Es zeigt auf, wo Verbesserungen möglich sind und was der Handel tun kann, um diese Bemühungen zu unterstützen. Weitere Informationsblätter für den Handel informieren über «Geschmack, Frische und Nährstoffe» sowie «Sicherheit und Kontamination». Zusätzliche Informationsblätter sprechen Konsumenten und Produzentinnen der sieben Lebensmittel an.
Tipo: Book Palavras-chave: Food security; Food quality and human health.
Ano: 2005 URL: http://orgprints.org/4963/1/3_authentizitaet_handel.pdf
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Authentizität und Betrug Informationen für Konsumentinnen und Konsumenten über die Überwachung der Qualität und Sicherheit in biologischen Lebensmittelketten Organic Eprints
Elzakker, Bo van; Torjusen, Hanne; Jensen, Katherine O’Doherty; Brandt, Kirsten.
Dieses Informationsblatt gibt Konsumentinnen und Konsumenten einen praktischen Überblick über Massnahmen zur Gewährleistung von Authentizität und Glaubwürdigkeit bei sieben biologisch erzeugten Produkten entlang der gesamten Produktionskette. Es zeigt auf, wo Verbesserungen möglich sind und was die Konsumentenschaft tun kann, um diese Bemühungen zu unterstützen. Weitere Informationsblätter für Konsumenten informieren über «Geschmack, Frische und Nährstoffe» sowie «Sicherheit und Kontamination». Zusätzliche Informationsblätter sprechen den Handel und die Produzierenden an.
Tipo: Book Palavras-chave: Food security; Food quality and human health.
Ano: 2005 URL: http://orgprints.org/4962/1/4_betrug.pdf
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Globalisation as a challenge or opportunity for organic farming Organic Eprints
El-Nagger, Ahmed; Ounmaa, Andres; Muukka, Eija; Zaleckas, Ernestas; Abraityté, Gerda; Jansons, Imants; Rasmussen, Jim; Ahnström, Johan; Pirhofer-Walzl, Karin; Jensen, Katherine O’Doherty; Jørgensen, Kirstine F.; Sarunaite, Lina; Bleidere, Mara; Knudsen, Marie Trydeman; Pugliese, Massimo; Nielsen, Merete Højrup Møller; Mugurerza, Natalia Bellostas; Bakewell-Stone, Petra; Hansen, Preben Klarskov; Al-Kufaishi, Sermed Adil Abed-Ali; Kobayashi, Sofie; Rydberg, Torbjörn; Klubova, Vera; Liorancas, Viktoras; Høgh-Jensen, Henning.
During one intensive week in October 2005, the authors were gathered to discuss the impact that globalisation has on the Organic Food Systems and the opportunities that globalisation opens up for developing these systems. The meeting took place as a Ph.D. course under the auspices of the Research School of Organic Farming and Food Systems (SOAR; www.soar.dk). All participants research within Organic Agriculture and Food Production in one way or another.
Tipo: Journal paper Palavras-chave: Food security; Food quality and human health "Organics" in general Food systems Markets and trade Values; Standards and certification.
Ano: 2006 URL: http://orgprints.org/9333/1/9333.pdf
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Økologiske forbrugere i Danmark – hvem er de? Organic Eprints
Lund, Thomas Bøker; Jensen, Katherine O’Doherty; Andersen, Laura Mørch.
I DETTE KAPITEL tegnes et billede af danskernes holdninger til økologi og deres indkøbs- og forbrugsadfærd i forhold dertil. Dette gøres ved at beskrive forskellige grupper, såkaldte segmenter, af danske husholdninger. Det viser sig, at økologisk forbrug i Danmark ikke længere udelukkende bæres af en lille, eksklusiv gruppe af overbeviste forbrugere, som formentlig stod for størstedelen af forbruget i 1990’erne. I kapitlet beskrives to yderligere segmenter, der er positivt indstillede til økologiske fødevarer. De forbrugere, som falder ind under det ene segment, kan kaldes mad-engagerede, mens det andet segment består af forbrugere, vi kalder discountorienterede. Disse to segmenter har en relativt stor interesse for økologi, dog ikke med samme dedikation...
Tipo: Book chapter Palavras-chave: Consumer issues.
Ano: 2011 URL: http://orgprints.org/20747/4/20747.pdf
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
The emergence of diverse organic consumers: Who are they and how do they shape demand? Organic Eprints
Lund, Thomas Bøker; Andersen, Laura Mørch; Jensen, Katherine O’Doherty.
This study uses qualitative and quantitative data as well as household panel data regarding actual purchases of organic food in order to examine organic consumer profiles and recent developments of organic demand in Denmark. Six different segments of Danish households are identified, of which three are either indifferent or negative towards organic foods. Three distinct positively minded segments are also identified. These positively minded segments hold a very high share of all organic food sales on the Danish market and are also driving demand forward. This market can thus be said to be highly polarised. It can also be said to have matured insofar as positively oriented segments that differ in their food involvement, shopping behaviour and levels of...
Tipo: Working paper Palavras-chave: Values; Standards and certification Consumer issues.
Ano: 2010 URL: http://orgprints.org/18790/1/CONCEPTS_D_1_6_tblu_submitted.pdf
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
The emergence of diverse organic consumers: Who are they and how do they shape demand? Organic Eprints
Lund, Thomas Bøker; Andersen, Laura Mørch; Jensen, Katherine O’Doherty.
This study uses qualitative and quantitative data as well as household panel data regarding actual purchases of organic food in order to examine organic consumer profiles and recent developments of organic demand in Denmark. Six different segments of Danish households are identified, of which three are either indifferent or negative towards organic foods. Three distinct positively minded segments are also identified. These positively minded segments hold a very high share of all organic food sales on the Danish market and are also driving demand forward. This market can thus be said to be highly polarised. It can also be said to have matured insofar as positively oriented segments that differ in their food involvement, shopping behaviour and levels of...
Tipo: Working paper Palavras-chave: Values; Standards and certification Consumer issues.
Ano: 2012 URL: http://orgprints.org/20743/4/20743.pdf
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Troværdighed og forfalskning. Information til detailhandlere om kontrol af kvalitet og sikkerhed i økologiske produktionskæder Organic Eprints
Elzakker, Bo van; Neuendorff, Jochen; Torjusen, Hanne; Jensen, Katherine O’Doherty; Brandt, Kirsten.
Denne brochure giver detailhandlere en oversigt over, hvad der bliver gjort for at sikre troværdighed og integritet af økologisk producerede fødevarer, hvor der er mulighed for forbedringer og hvad detailhandlere kan gøre for at understøtte bestræbelser der imødekommer deres kunders behov. Andre brochurer for detailhandlere behandler smag, friskhed og næringsstoffer samt fødevaresikkerhed og renhed. I samme serie findes brochurer rettet mod forbrugere samt mod producenter af bestemte fødevarer.
Tipo: Book Palavras-chave: Food security; Food quality and human health.
Ano: 2005 URL: http://orgprints.org/4989/2/3_detail_trovaerdig.doc
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Troværdighed og forfalskning. Information til forbrugere om kontrol af kvalitet og sikkerhed i økologiske produktionskæder Organic Eprints
Elzakker, Bo van; Torjusen, Hanne; Jensen, Katherine O’Doherty; Brandt, Kirsten.
Denne brochure giver forbrugere en oversigt over, hvad der bliver gjort for at sikre troværdighed og integritet af økologisk producerede fødevarer, hvor der er mulighed for forbedringer og hvad forbrugere kan gøre for at understøtte bestræbelserne på at imødekomme deres behov. Andre brochurer for forbrugere behandler smag, friskhed og næringsstoffer samt fødevaresikkerhed og renhed. I samme serie findes brochurer rettet mod detailhandlere samt mod producenter af bestemte fødevarer.
Tipo: Book Palavras-chave: Food security; Food quality and human health.
Ano: 2005 URL: http://orgprints.org/4988/2/4_forbruger_trovaerdig.doc
Registros recuperados: 17
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional