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Acurária de curvas de calibração do VIS-NIRS para predição da maciez da carne de bovinos cruzados. Repositório Alice
BONIN, M. N.; FEIJO, G. L. D.; SILVA, S. L.; BUNGER, L.; ROSS, D.; GOMES, R. da C.; MENEZES, G. R. de O.; SANTANA, M. H. A.; BARBOSA, V. N.; NOVAIS, F. J.; FERRAZ, A. L. J.; SURITA, L. M. A.; FERRAZ, J. B. S..
2015
Tipo: Resumo em anais de congresso (ALICE) Palavras-chave: Gado nelore; Maturação.
Ano: 2015 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/1043352
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Genetic parameters for fat thickness measured in different anatomical points of Longissimus muscle in Nellore cattle. Repositório Alice
BONIN, N.; NOVAIS, F. J.; SILVA, S. L.; GOMES, R. da C.; FIGUEIREDO, A. S.; TORRALVO. P. R.; FIGUEIREDO, L. G.; MCLEAN, P. A. B.; BARBOSA, V.N.; CAMPO, J. H. A.; SOLPELSA, T. V.; SANTANA, H. A.; REZENDE, F. M.; FERRAZ, J.B..
Carcass backfat thickness (FT) is usually measured between the 12th and 13th ribs, however, in Brazil, the forequarter is not separated from the hindquarter at this section to preserve the loin integrity. Therefore, investigating alternative anatomical points to measure carcass traits in the Brazilian industry is needed. The purpose of this work was to evaluate the genetic correlation between fat thickness measured in different anatomical points of the Longissimus muscle (LM).
Tipo: Resumo em anais de congresso (ALICE) Palavras-chave: Bovino de corte; Qualidade da carne; Carcaça; Ultra-som; Melhoramento genético animal; Parâmetro genético; Longissimus; Nelore.
Ano: 2012 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/952615
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Visible and near infrared reflectance spectroscopy (Vis-NIRS) to predict tenderness in Nellore cattle. Repositório Alice
BONIN, N.; SILVA, S. L.; BUNGER, L.; ROSS, D.; CRAIGIE, C.; GOMES, R. da C.; FIGUEIREDO, A.; TORRALVO. P.; CAMPO, J. H. A.; BARBOSA, V.N.; NOVAIS, F. J.; SANTANA, M. H. A.; OLIVEIRA, L. S.; MAZON, M.; FERRAZ, J.B.S..
2013
Tipo: Artigo em periódico indexado (ALICE) Palavras-chave: Nelore.
Ano: 2013 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/972384
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