Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Incorporation of conjugated linoleic acid (CLA) and α-linolenic acid (LNA) in pacu fillets Ciênc. Tecnol. Aliment.
Barilli,Deoclécio José; Santarosa,Mayara; Zanqui,Ana Beatriz; Boscolo,Wilson Rogério; Feiden,Aldi; Furuya,Wilson Massamitu; Gomes,Sandra Terezinha Marques; Visentainer,Jesuí Vergílio; Souza,Nilson Evelázio de; Matsushita,Makoto.
The objective of this study was to evaluate the incorporation of conjugated linoleic acid and α-linolenic acid in fillets of pacu fish raised in net cages and fed diets enriched with these acids. The fish were fed for 49 days, and at the end of this period the fatty acid content in the fillets was determined by gas chromatography. Concentrations of α-linolenic acid, eicosapentaenoic acid, and the total omega-3 (n-3) fatty acid in the fillets increased, improving the n-6/n-3 ratio. In addition, the incorporation of conjugated linoleic acid in the fish fillets proved well established. This study showed that the use of diets enriched with conjugated linoleic acid and α-linolenic acid results in the incorporation of these acids in the of pacu fish fillets,...
Tipo: Info:eu-repo/semantics/article Palavras-chave: Piaractus mesopotamicus; Fatty acids; Net cages.
Ano: 2014 URL: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612014000100011
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional