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Cured sausage elaborated with secondary cut of "baby buffalo" income and physical-chemical characteristics.. Repositório Alice
LOURENÇO JÚNIOR, J. de B.; SANTOS, N. H. A.; BEMMUYAL, H. C. A.; LOURENÇO, L. F. H.; AMANJÁS, C. C.; SOUSA, C. L.; COSTA, N. A. da; CARVALHO, L. O. D. de M.; SANTOS, N. F. A..
bitstream/item/174109/1/Cured-sausage.pdf
Tipo: Artigo em anais de congresso (ALICE) Palavras-chave: Baby bufalo; Propriedade físico-química; Salsicha; Tecnologia da carne.
Ano: 2002 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/403471
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Evaluation of carcass income and physical-chemical characteristics of the "baby buffalo" meat. Repositório Alice
LOURENÇO JÚNIOR, J. de B.; LOURENÇO, V. V.; COSTA, N. A. da; CARVALHO, L. O. D. de M.; LOURENÇO, L. F. H.; SOUSA, C. L.; SANTOS, N. F. A..
bitstream/item/174108/1/Evaluation-carcass.pdf
Tipo: Artigo em anais de congresso (ALICE) Palavras-chave: Baby bufalo; Rendimento da carcassa; Carne; Propriedade fisico-quimica; Valor nutritivo.
Ano: 2002 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/403469
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Income and physical-chemiscal characteristics of "babyburger" elaborated with secondary cut of "baby buffalo". Repositório Alice
LOURENÇO JÚNIOR, J. de B.; LOURENÇO, L. F. H.; AMANJÁS, C. C.; SOUSA, C. L.; COSTA, N. A. da; CARVALHO, L. D. de M.; SANTOS, N. F. A..
bitstream/item/174104/1/Income-and-physical.pdf
Tipo: Artigo em anais de congresso (ALICE) Palavras-chave: Baby bufalo; Hamburger; Valor nutritivo; Propriedade fisico-química.
Ano: 2002 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/403466
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Income evaluation and physical-chemical characteristics of sun meat elaborated with secondary cut of "baby buffalo". Repositório Alice
LOURENÇO JÚNIOR, J. de B.; LOURENÇO, L. F. H.; AMANJÁS, C. C.; SOUSA, C. L.; COSTA, N. A. da; CARVALHO, L. O. D. de M.; SANTOS, N. F. A..
bitstream/item/174100/1/Income-evaluation.pdf
Tipo: Artigo em anais de congresso (ALICE) Palavras-chave: Baby bufalo; Carne de sol; Propriedade físico-quimica.
Ano: 2002 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/403464
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Microbiological and sensorial characteristics of "babyburger" elaborated with secondary cut of baby buffalo. Repositório Alice
LOURENÇO JÚNIOR, J. de B.; LOURENÇO, L. F. H.; AMANJÁS, C. C.; SOUSA, C. L.; COSTA, N. A. da; CARVALHO, L. O. D. de M.; SANTOS, N. F. A..
bitstream/item/174107/1/Baby-buffalo.pdf
Tipo: Artigo em anais de congresso (ALICE) Palavras-chave: Baby bufalo; Hamburger; Tecnologia da carne; Análise microbiologica.
Ano: 2002 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/403467
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Microbiological and sensorial evaluation of the characteristics of sun meat elaborated with secondary cut of "baby buffalo". Repositório Alice
LOURENÇO JÚNIOR, J. de B.; LOURENÇO, L. F. H.; AMANJÁS, C. C.; SOUSA, C. L.; COSTA, N. A. da; CARVALHO, L. O. D. de M.; SANTOS, N. F. A..
bitstream/item/174103/1/Microbiological-sensorial.pdf
Tipo: Artigo em anais de congresso (ALICE) Palavras-chave: Baby bufalo; Carne de sol; Análise microbiológica.
Ano: 2002 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/403465
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Microbiological and sensorial evaluations of cured sausage elaborated with secondary cut of "Baby buffalo". Repositório Alice
LOURENÇO JÚNIOR, J. de B.; SANTOS, N. H. A.; BEMMUYAL, H. C. A.; LOURENÇO, L. F. H.; AMANJÁS, C. C.; SOUSA, C. L.; COSTA, N. A. da; CARVALHO, L. O. D. de M.; SANTOS, N. F. A..
bitstream/item/174111/1/Microbiological-and-sensorial.pdf
Tipo: Artigo em anais de congresso (ALICE) Palavras-chave: Baby bufalo; Tecnologia da carne; Análise microbiologica; Salsinha.
Ano: 2002 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/403472
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Physical-chemical characteristics of "mortadela" elaborated with "baby buffalo" meat and fine herbs. Repositório Alice
PALHETA, A. S. C.; ANTUNES, L. C.; LOURENÇO JÚNIOR, J. de B.; FELIPE, A. M. P. F..
bitstream/item/174110/1/Physical-chemical.pdf
Tipo: Artigo em anais de congresso (ALICE) Palavras-chave: Baby bufalo; Tecnologia da carne; Mortadela; Propriedade fisico-química.
Ano: 2002 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/403474
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