Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 4
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Daily intake of lactating crossbred cows grazing elephant grass rotationally. Repositório Alice
AROEIRA, L.J.M.; LOPES, F.C.F.; SOARES, J.P.G.; DERESZ, F.; VERNEQUE, R. da S.; ARCURI, P.B.; MATOS, L.L. de.
The goal of this trial was to estimate the total dry matter (TDMI) and daily pasture dry matter intakes (PDMI) by lactating crossbred Holstein - Zebu cows grazing elephant grass (Pennisetum purpureum Schum.) paddocks submitted to different rest periods. Three groups of 24 cows were used during two years. The paddocks were grazed during three days at the stocking rate of 4.5 cows/ha. reatments consisted of resting periods of 30 days without concentrate and resting periods of 30, 37.5 and 45 days with 2 kg/cow/day of 20.6% crude protein concentrate. From July to October, pasture was supplemented with chopped sugarcane plus 1% urea. Total daily dry matter intake was estimated using the extrusa in vitro dry matter digestibility and the fecal output with...
Tipo: Artigo em periódico indexado (ALICE) Palavras-chave: Pennisetum purpureum; Digestibility; Extrusion; Dry matter content; Feed grasses; Digestibilidade; Extrusao; Conteudo da materia seca; Gramineas forrageiras.
Ano: 2001 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/103917
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Effect of extrusion on essential amino acids profile and color of whole-grain flours of quality protein maize (QPM) and normal maize cultivars. Repositório Alice
PAES, M. C. D.; MAGA, J..
Whole-grain flours of Quality Protein Maize (QPM) and normal maize were extruded under controlled conditions in order to evaluate the effect of extrusion on the essential amino acids profile and color of the raw material used in the production of maize based extrudates. Flours were conditioned to 150g/kg moisture and processed in a single screw extruder at a screw compression ratio of 3: I, screw speed of 80 rpm, and die head temperature of 13Ooc, using two different die nozzle diameters (3 and 5 mm). Extrusion caused a diminishment in the contents of the essential amino acids isoleucine, leucine, lysine, threonine and valine when compared to their original flours (P<0.05). But, the contents ofhistidine, methionine, phenylalanine and tryptophan were not...
Tipo: Artigo em periódico indexado (ALICE) Palavras-chave: Milho; Alta qualidade proteica; Extrusao; Aminoacidos essenciais; Cor; QPM.
Ano: 2004 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/487699
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Padrão eletroforético de proteínas extraídas de grits de milho com qualidade tecnológica diferenciada para produção de extrusados. Repositório Alice
PAES, M. C. D.; ALVES, C.C.O..
2004
Tipo: Artigo em anais de congresso (ALICE) Palavras-chave: Eletroforese; Extrusao; Milho; Proteina; Grits.
Ano: 2004 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/488237
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Rendimento e qualidade de grits para extrusão de algumas variedades de milho produzidos pela Embrapa. Repositório Alice
ASCHERI, J.L.R.; CARVALHO, C.W.P.; SANTOS, J.P.; NASCIMENTO, R.E..
2002
Tipo: Artigo em anais de congresso (ALICE) Palavras-chave: Milho; Moagem a seca; Extrusao; Expansao; Degerminacao.
Ano: 2002 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/473767
Registros recuperados: 4
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional