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A Methodology for Evaluating How Product Characteristics Impact Choice in Retail Settings with Many Zero Observations: An Application to Restaurant Wine Purchase AgEcon
Durham, Catherine A.; Pardoe, Iain; Vega-H, Esteban.
An approach is developed to examine the impact of product characteristics on choice using a quantity-dependent hedonic model with retail panel data. Since panel data for individual products from retail settings can include a large number of zero sales, a modification of the zero-inflated Poisson (ZIP) regression model is proposed for estimation. Results for this model compare favorably to results for alternative hurdle and negative binomial models. An application of this methodology to restaurant wine sales produces useful results regarding sensory characteristics, price, and origin/varietal information.
Tipo: Journal Article Palavras-chave: Hedonic; Restaurant; Sensory; Wine; Zero-inflated Poisson (ZIP); Consumer/Household Economics.
Ano: 2004 URL: http://purl.umn.edu/31138
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Características da carcaça e da carne de cordeiros Santa Inês alimentados com farelo de mamona destoxificado. Repositório Alice
PEREIRA, M. S. C..
Resumo - Objetivou-se determinar as características de carcaças e da carne de cordeiros Santa Inês em confinamento, submetidos a quatro tratamentos experimentais com uso crescente de farelo de mamona destoxificado (0%, 33%, 66% e 100%) com base na matéria seca. O volumoso utilizado foi silagem mista de capim elefante, sorgo e cana-de-açúcar. Foram utilizados 32 cordeiros machos não castrados, abatidos com peso corporal médio de 30 Kg. Os ensaios experimentais foram realizados num delineamento inteiramente casualizado com quatro tratamentos e oito repetições (ovinos). Os dados foram submetidos ANOVA e as médias comparadas pelo teste de Tukey a 5%. Os animais foram submetidos a jejum hídrico e alimentar de 24 horas, a sangria foi feita com secção da artéria...
Tipo: Tese/dissertação (ALICE) Palavras-chave: Qualidade de carne; Composição tecidual; Nutrição animal; Ovino; Cordeiro; Raça Santa Inês; Morfologia; Mamona; Ricina; Ricinus communis; Carcaça; Rendimento; Biodiesel; Subproduto; Lambs; Meat quality; Morphology; Nutrition; Sensory; Tissue composition.
Ano: 2011 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/925192
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Características química, tecnológica, nutricional e sensorial de batata-doce biofortificada. Repositório Alice
WARTHA, E. R. S. DE; MARINS, M. L.; LIMA, P. N. B.; MELO, P. S. L.; COSTA, D. DA; CARVALHO, J. L. V. de; NUNES, M. U. C.; CARVALHO, H. W. L. de; SILVA, D. G. DA; MENDES NETTO, R. S..
2015
Tipo: Artigo em anais de congresso (ALICE) Palavras-chave: Batata-doce biofortificada; Carotenoides; Sensorial; Biofortified sweet potato; Carotenoids; Sensory.
Ano: 2015 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/1028056
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Consumers' Willingness to Pay for Treatment-Induced Quality Attributes in Anjou Pears AgEcon
Zhang, Huifang; Gallardo, Rosa Karina; McCluskey, Jill J.; Kupferman, Eugene M..
Ethylene treatments provide an effective method for shortening post-harvest ripening periods for winter Anjou pears and allow market availability throughout the year. However, pear quality may vary under different treatments. A sensory experiment and a consumer survey including questions that address valuation, assessments of sensory characteristics, purchasing habits, and demographics were conducted. Analyses indicate that treatment-induced quality losses significantly affect consumers’ willingness to pay (WTP). Mean WTP for each treatment reveals that consumers prefer pears with a six-day ethylene treatment and are willing to pay a premium of $0.25/pound compared to the market price.
Tipo: Journal Article Palavras-chave: Pears; Sensory; Willingness to pay; Consumer/Household Economics; Crop Production/Industries; Resource /Energy Economics and Policy.
Ano: 2010 URL: http://purl.umn.edu/61062
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General principIes and applications ofacupuncture in small animaIs: literature review MV&Z
Hayashi, Ayne Murata; Matera, Julia Maria.
Objective: To present and disclose the technique, equipment, mode of action and main applications of acupuncture in small animals. Data Sources: CAB, MEDLJNE and Web of Science, over the last 20 years, and the collection of the library of the Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia da Universidade de São Paulo (School of Veterinary Medicine and Animal Science of the University of São Paulo) and of the B/REME - Centro Latino-Americano e do Caribe de Informação em Ciências da Saúde. (Latin American and Caribbean Cemerfor Health Science Information). Data Synthesis: Acupuncture is a treatment modality employing sensor}' stimulation to cause the release of local and distam neuropeptides, once the peripheral and central nervous systems are involved. The...
Tipo: Info:eu-repo/semantics/article Palavras-chave: Acupuncture; Receptors; Sensory; Meridians; Classification; Acupuncture analgesia; Electroacupuncture; Movement disorders; Rehabilitation; Neuropeptides; Dogs; Cats Acupuntura; Receptores sensoriales; Meridianos; Clasificación; Analgesia por acupuntura; Electroacupuntura; Trastomos delmovimiento; Rehabilitación; Neuropéptidos; Perros; Catos acupuntura; Receptores sensitivos; Meridianos; Classificação; Analgesia por acupuntura; Eletroacupuntura; Transtornos motores; Reabilitação; Neuropeptídeos; Cães; Gatos.
Ano: 2005 URL: http://www.revistamvez-crmvsp.com.br/index.php/recmvz/article/view/3131
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Mate extract as feed assitive for improvement of beef quality. Repositório Alice
ZAWADZKI, A.; ARRIVETTI, L. O. R.; VIDAL, M. P.; CATAI, J. R.; NASSU, R. T.; TULLIO, R. R.; BERNDT, A.; OLIVEIRA, C. R.; FERREIRA, A. G.; NEVES-JUNIOR, L. F.; COLNAGO, L. A.; SKIBSTED, L. H.; CARDOSO, D. R..
bitstream/item/166434/1/PROCI-Mate-extract....pdf
Tipo: Artigo em periódico indexado (ALICE) Palavras-chave: Mate; Beef; Cattle feed; Redox status; Metabolomics; Sensory.
Ano: 2017 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1079235
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Quality assessment of ice-stored tropical yellowfin tuna (Thunnus albacares) and influence of vacuum and modified atmosphere packaging ArchiMer
Dauchy Silbande, Adele; Adenet, Sandra; Smith-ravin, Juliette; Joffraud, Jean-jacques; Rochefort, Katia; Leroi, Francoise.
Metagenomic, microbial, chemical and sensory analyses of Thunnus albacares from Martinique and stored in ice (AIR – 0 °C), vacuum (VP – 4/8 °C) and modified atmosphere packaging (MAP – 4/8 °C) (70% CO2 – 30% O2) were carried out. The organoleptic rejection of AIR tuna was observed at day 13 when total bacterial counts equaled 106–107 CFU g−1. No extension of shelf-life was provided by VP and MAP. According to 16S rRNA gene sequence analyzed by Illumina MiSeq and PCR-TTGE, Rhodanobacter terrae was the main species of the freshly caught tuna. At the sensory rejection time, Brochothrix thermosphacta and Pseudomonas dominated the AIR products while B. thermosphacta alone or a mix of B. thermosphacta, Enterobacteriaceae and lactic acid bacteria (LAB) dominated...
Tipo: Text Palavras-chave: Seafood; Fish; Microbiology; Sensory; NGS; 16S rRNA gene.
Ano: 2016 URL: https://archimer.ifremer.fr/doc/00344/45504/45056.pdf
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