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A comparative evaluation of integrity and colour preservation of sliced apples protected by chitosan and zein edible coatings. Repositório Alice
ASSIS, O. B. G. de; SCRAMIN, J. A.; CORREA, T. A.; BRITTO, D. de; FORATO, L. A..
bitstream/item/183316/1/A-comparative-evaluation-of-integrity-and-colour-preservation-of-sliced-apples-protected-by-chitosan-and-zein-edible-coatings..pdf
Tipo: Artigo em periódico indexado (ALICE) Palavras-chave: Edible coatings; Minimally processed apples; Colorimetric analysis; Zein; Chitosan.
Ano: 2012 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/943494
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Caracterização genético-bioquímica de milho tropical transformado com o gene que codifica para a zeína. Repositório Alice
CARNEIRO, N. P.; CARNEIRO, A. A.; CARVALHO, C.H.S.; LOPES, M.A.; PAIVA, E..
2000
Tipo: Resumo em anais de congresso (ALICE) Palavras-chave: Transgenico; Milho tropical; Zeinas; Metionina; Endosperma; Zea mays; Tropical maize; Transgenic; Zein; Endosperm.
Ano: 2000 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/484445
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Conteúdo e distribuição de gama-zeína no endosperma de grãos de milho. Repositório Alice
PAIVA, E.; PEIXOTO, M.J.V.V.D.; LARKINS, A.B..
1988
Tipo: Resumo em anais de congresso (ALICE) Palavras-chave: Milho; Proteina; Enzimas; Zeina; Distribuicao; Conteudo; Endosperma; Grao; Zea mays; Maize; Enzyme; Endosperm; Grain; Zein; Protein.
Ano: 1988 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/478583
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Identificação de regiões genômicas associadas a textura do endosperma em mutantes indígenas de milho utilizando marcadores SSR. Repositório Alice
MAKI, C.S.; CARNEIRO, N. P.; GUIMARAES, C. T.; LOPES, M.A.; PAIVA, E..
2000
Tipo: Resumo em anais de congresso (ALICE) Palavras-chave: Milho; Grao; Dureza; Endosperma; Zeina; SSR; Zea mays; Maize; Grain; Endosperm; Hard; Zein.
Ano: 2000 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/483861
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Identificação de regiões genômicas associadas à textura do endosperma em mutantes indígenas de milho utilizando marcadores SSR. Repositório Alice
MAKI, C.S.; CARNEIRO, N. P.; GUIMARAES, C. T.; LOPES, M.A.; PAIVA, E..
2000
Tipo: Artigo em anais de congresso (ALICE) Palavras-chave: Milho; Grao; Dureza; Endosperma; Zeina; SSR; Grain; Endosperm; Hard; Zein; Zea mays; Maize.
Ano: 2000 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/484012
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Microstructure and thermal and functional properties of biodegradable films produced using zein. Repositório Alice
ALMEIDA, C. B. de; CORRADINI, E.; FORATO, L. A.; FUJIHARA, R.; LOPES FILHO, J. F..
bitstream/item/184165/1/Microstructure-and-thermal-and-functional-properties-of-biodegradable-films....pdf
Tipo: Artigo em periódico indexado (ALICE) Palavras-chave: Biodegradable films; Biomaterial; Zein.
Ano: 2018 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1097154
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Otimização do processo de obtenção de filmes de zeína para ensaios em laboratório. Repositório Alice
MORAES, M. C. B. de; BARBOSA, N. A.; PAES, M. C. D.; MOURA, P. L. T. de; RIBEIRO, E. P.; PIRES, C. V..
2014
Tipo: Resumo em anais de congresso (ALICE) Palavras-chave: Proteína; Embalagem biodegradável; Milho; Biodegradable packaging; Zea mays; Proteins; Zein.
Ano: 2014 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/1000843
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Propriedades mecânicas e molhabilidade de filmes de zeínas extraídas de glúten de milho. Repositório Alice
FORATO, L. A.; BRITTO, D. de; SCRAMIN, J. A.; COLNAGO, L. A.; ASSIS, O. B. G. de.
bitstream/item/188557/1/Propriedades-mecanicas-e-molhabilidade-de-filmes-de-zeinas-extraidas-de-gluten-de-milho.pdf
Tipo: Artigo em periódico indexado (ALICE) Palavras-chave: Biopolímeros; Proteínas do milho; Propriedades mecânicas; Filmes por casting; Maize protein; Cast films; Zeína; Zein; Biopolymers; Mechanical properties.
Ano: 2013 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/968095
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Relationship between structural and biohemical characteristics and texture of corn grains. Repositório Alice
PEREIRA, R. C.; DAVIDE, L. C.; PEDROZO, C. A.; CARNEIRO, N. P.; SOUZA, I. R. P.; PAIVA, E..
The texture of corn grains is a fundamental characteristic for the industry as well as for grain producers and processors. To further understand the mechanisms involved in grain hardness, contrasting com cultivars for grain hardness and protein quality were evaluated. The cultivars were Cateto L237/67 (hard endosperm and low protein value), QPM BR 451 (semi-hard endosperm and high protein value); Bolivia-2 (floury endosperm and low protein value), and Opaque-2 (floury endosperm and high protein value). Evaluations were carried out at 10, 20, 30, 40, 50, and 60 days after pollination in developing com grains and in the mature grain. In developing grains, evaluation consisted in the determination of the area, percentage of starch granules, distribution of...
Tipo: Artigo em periódico indexado (ALICE) Palavras-chave: Corn; Starch granules; Protein bodies; Zein; Endosperm.
Ano: 2008 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/491589
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